Stranger Synths

STRANGER SYNTHS - Budapest Park
2019.  május 11. szombatKapunyitás 22:00 Bulik - Dzsungel Elmúlt eseményIngyenes belépés az esti koncertjeggyel.

További infó

Egy új retrowave party amit a Stranger Things, a Netflix egyik legmenőbb sorozata inspirált.

Egy estére Hawkins városává változik a dzsungel színpada, ahol 80as évek hangulatával fűszerezett mai és korabeli slágerekre bulizhatsz. A hangulatért, Quixotic az új retrowave hullám legismertebb hazai úttörője felel. Szettjei garantált audiovizuális időutazásra visznek szinti hullámain. Karácsonyi izzókkal telepakolt színpad, bmx, Eleven cosplay és egyedi fotófal a teljes Upside Down élményért.

A new retrowave party inspired by the Netflix hit series Stranger Things. A night where you can join the Upside Down with the best hits from the 80s and nowadays in retro flavoured dj sets. Hosted by Quixotic, who is the main pioneer of the Hungarian retrowave scene, A guaranteed audiovisual journey to the 80s through the synth waves.

 

Szeretsz rockra zúzni? Vagy inkább r’n’b-re ráznád? Esetleg szeretnéd kedvenc retro slágereidet énekelni? Semmi gond – nálunk bármelyiket megteheted! Hétvégente ugyanis gigantikus, 3 különböző tánctéren dübörgő party-val és igazi fesztiválhangulattal várunk a Budapest Parkban! A legkülönfélébb stílusok, látványos showelemek, meghökkentő mutatványok, változatos street food választék, italakciók és persze a csillagos ég – ezek mind Rád várnak éjszakánként a Parkban! Ráadásul az első kört most mi álljuk – az első 1000 bulizni vágyó, aki átlépi a Park kapuját ugyanis egy ajándék Welcome shotot kap az önfeledt szórakozás mellé. A bulijegyed 22 óra után érvényes a Budapest Park egész területére – így akár három party-ra is benézhetsz egy belépő árán!

Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/stranger-synths-20190511

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

KIEMELT HELYSZÍNEINK (SKYBOXOK, LOUNGE-OK)
2024. MÁRCIUS 25 UTÁN KERÜLNEK NYILVÁNOS ÉRTÉKESÍTÉSRE


Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.