Szeresd a Trashem bébi!

Ingyenes belépés az esti koncertjeggyelElmúlt esemény

Részletek

NagytánctérAfterparty
INTIM TORNA ILLEGÁL - Budapest Park
20.júniuscsütörtök
Kapunyitás
18:00
Szeresd a Trashem Bébi - Budapest Park
20.júniuscsütörtök 22:00
RÁDIÓ1 SZÜLETÉSNAPI FESZTIVÁL - Budapest Park
21.júniuspéntek
Kapunyitás
17:00
< Előző eseményKövetkező esemény >

Köszönjük a hatalmas érdeklődést! A koncertre minden jegy elkelt.

szeptember 13. péntek

22:00

Afterparty

SZERESD A TRASHEM BÉBI!

ÉS A HÁZIBULI KAMRÁJA

Jegyek

999 Ft-tól

Fontos információk

22.00 óra után kizárólag 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hozd magaddal Mastercard kártyádat, mert a helyszínen további kedvezmények várnak!

Koncert infó

Szeresd a Trashem Bébi! - #Mulatáska

Peregnek a fesztiválbérlet mutyik, valaki sorban áll, valaki Tinderen keresi, valaki már benne van a féláras-kedvezményes csoportokban, mindenki készül benyúlni a #baszatáskába. 
De Te #ínyenc vagy, így csak a páratlan zenei harmóniák mellett tudod #csacsirészegbe tenni magad!

Worry No More!

A két #trashgourmet, Dj Hamu&Gyémánt elhozza neked a varázslatos #Mulatáskát, ahol olyan #ZeneiSvédasztalt kerekítenek eléd, hogy kétpofára #habzsolhatod majd a legkomolyabb #trash trackeket Krisztus előttől 2020-ig, némi #mulatásival megfűszerezve.

Ha ezeket bőséges mennyiségű #jägerkével öblíted, az garantáltan kirúgja alólad a talajt és #eufóriába esve hajnalig üvölthetsz&csápolhatsz velünk! 

Igen, itt tényleg megszólalhat #minden
Igen, ezeket a zenéket tényleg csak berúgcsizva szeretjük, de akkor NAGYON! 

Bővebben

Vásárlás a TicketSwap-on

Küzdőtér

Terasz jegyek

  • Mastercard bal első terasz: ELFOGYOTT
  • Mastercard bal középső terasz: ELFOGYOTT
  • Jobb első terasz: ELFOGYOTT
  • Jobb középső terasz: ELFOGYOTT

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

Heineken Lounge

ELFOGYOTT

Privát VIP helyszín 15 fő részére a bal oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén, plusz 20 liter (40 korsó) Heineken. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható. 

Renault Easy Life Lounge

ELFOGYOTT

Privát VIP helyszín 15 fő részére a jobb oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén, plusz 6 liter bor + szóda vagy 15 db 0,5l-es Heineken alkoholmentes sör. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható. 

Takarék Skybox

ELFOGYOTT

Privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a jobb oldali terasz első részén! A  legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, üdvözlő italok plusz egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz.

Mastercard Skybox

ELFOGYOTT

Privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 30 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a bal oldali terasz középső részén! Különleges rálátással a nagyszínpadra, saját mosdók, üdvözlő italok plusz egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz.

Mercarius Skybox

ELFOGYOTT

Vadonatúj privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a bal oldali terasz első részén! A legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, üdvözlő italok plusz egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. 


A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/szeresd-a-trashem-bebi-20190620

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

22.00 óra után kizárólag 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb