Szeresd a Trashem bébi!

Elmúlt esemény

Részletek

Afterparty
Dumaszínház - Humor sapiens - a felegyenesedés hátrányai - Budapest Park
1.augusztus2020szombat
Kapunyitás
20:30
Szeresd a Trashem Bébi - Budapest Park
1.augusztus2020szombat 22:00
Backstreet's Back - Budapest Park
1.augusztus2020szombat 22:00
< Előző eseményKövetkező esemény >

Köszönjük a hatalmas érdeklődést! A bulira minden jegy elkelt.

szeptember 25. péntek

22:00

Afterparty
Retro Kert

Elmarad! Szeresd a Trashem bébi!

Fontos információk

22.00 óra után kizárólag 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Koncert infó

Ha velünk szeretne zúzni az éjszakában, nyomja meg kettőskereszt gombot! Pár haver hozzáadása: 0-ás gomb!

Csak #Trash és más semmi!

A név többet mond minden leírásnál, hiszen a Szeresd a Trashem Bébi! visszatér az alapokhoz, és minden cicoma nélkül orientál téged a #színtiszta trash világába!

Krisztus előttől Korona utánig minden, amit üvöltve szeretünk!

LINE UP
22.00 - Amíg el nem fogy a Jäger: Dj Hamu &Gyémánt

Aki nem járt volna még a bulinkon, annak elmondjuk, hogy zeneileg bármi megtörténhet Krisztus előttől a 22. Századig, valamint a #részegség jogát fenntartjuk!

Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/szeresd-a-trashem-bebi-20200801

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

22.00 óra után kizárólag 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb
A Budapest Park az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költséget számít fel. Ez az online jegyvásárlás úgynevezett adminisztrációs díja a fogyasztó felé. Mindenkinek lehetősége van helyszíni jegypénztárban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra.

Tájékoztatunk, hogy a forint összegben meghatározott kezelési költség, rendezvényenként kerül fix áron meghatározásra, figyelemmel az adott rendezvény jellegére, a fellépőre, a várható látogatói számra, a rendezvény helyszínre, és az értékesítésre kerülő jegytípusoknak az általunk üzleti becsléssel - a jegyértékesítés megkezdése előtt - meghatározott várható összetételére. Az egy jegyre felszámított kezelési költség összege az adott rendezvényre vonatkozóan fix összegben kerül meghatározásra, amely független a jegyvásárlás időpontjától és az általad vásárolt jegytípustól. Az adott jegy vásárlásra vonatkozó kezelési költség összegéről a foglalási folyamat elején tájékoztattunk, és a foglalás véglegesítése előtt is láthatod azt. A foglalási folyamatot a fizetés teljesítése előtt bármikor megszakíthatod.