T. Danny

T. Danny - Budapest Park
2024.  július 19. péntekKapunyitás 18:00 Koncertek Jegyek

Koncert infó

Mikor elkezdtem zenélni, nagy álmom volt a Parkban fellépni. Bulikból hazafele a barátaimmal sokszor elmentünk előtte, én pedig mindig ujjal mutogattam a bejárata felé és eltökélten bizonygattam a többieknek: “egy nap itt fogok majd fellépni!”, “teltházat fogok csinálni”. Hat évvel később hétezer barátommal állhattam itt. Egy évre rá kilencezerrel. Idén pedig…MINDENKIRE számítok! Legyünk ezúttal tizenegyezren, legyen telt ház! Nincs kivétel, nincs kifogás; gyertek velünk egy felejthetetlen utazásra! 🎉🔥 JÚLIUS 19. BUDAPEST PARK  🔥🎉 Ahol az álmok valóra válnak… 😌 

 

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Bővebben

 

Küzdőtér

  • Early bird (2000 db): 7 999 Ft
  • Limitált elővét (2000 db): 8 999 Ft
  • Normál ár: 9 999 Ft

Terasz jegyek

  • Mastercard (bal) első terasz: 11 999 Ft - ELFOGYOTT
  • Mastercard (bal) középső terasz: 11 999 Ft
  • Hoppá (jobb) középső terasz: 11 999 Ft - ELFOGYOTT
  • Raiffeisen Yelloo Terasz: 11 999 Ft - ELFOGYOTT

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/t-danny-20240719

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el. 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Válaszd ki, hova szóljon a jegyed!

A jegyet 4% kezelési költség terheli. Részletes tájékoztatás a jegyválasztó felületen. A foglalást bármelyik lépésben leállíthatod.
Early bird (2000 db)
  • 7 999 Ft
+320 Ft kezelési költség
Mastercard (bal) középső terasz
Normál ár
  • 11 999 Ft
+480 Ft kezelési költség
Mastercard (bal) első terasz
Normál ár
  • 11 999 Ft
Hoppá (jobb) középső terasz
Normál ár
  • 11 999 Ft
Raiffeisen Yelloo Terasz
Normál ár
  • 11 999 Ft

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!