Take That // This Life Under The Stars – European Tour

Take That - Budapest Park
2024.  július 3. szerdaKapunyitás 18:00 Nemzetközi koncertek Jegyek

Koncert infó

Több mint harminc évet vártunk rá, és végre elérkezett az idő: Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata, a Take That először Magyarországon! Gary Barlow, Howard Donald és Mark Owen 2024. július 3-án veszi be a Budapest Park színpadát, és nem csak az elmúlt három évtized olyan ikonikus slágereit hozzák magukkal, mint a Back For Good, a Shine vagy Rule The World, de novemberben megjelenő vadonatúj, This Life című lemezük dalait is bemutatják élőben a hazai közönségnek.


It's been over thirty years, but the time has finally come: one of the UK's most popular boy bands, Take That, in Hungary for the first time! Gary Barlow, Howard Donald and Mark Owen will perform at Budapest Park on 3 July 2024, and will not only bring iconic hits from the last three decades such as Back For Good, Shine and Rule The World, but will also show us some new songs from their latest album called This Life, scheduled to be released in November.

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Bővebben

 

Küzdőtér

küzdőtér - érkezési sorrend

  • Limitált elővét (3000 db): 19 999 Ft - ELFOGYOTT
  • Normál ár: 23 999 Ft

Hivatalos VIP csomagok – Budapest Park

  • Több infó az Event Travel oldalán: 245 €-tól

Terasz jegyek

  • Mastercard (bal) első terasz: 29 999 Ft - ELFOGYOTT
  • Mastercard (bal) középső terasz: 29 999 Ft - ELFOGYOTT
  • Hoppá (jobb) középső terasz: 29 999 Ft - ELFOGYOTT

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/take-that-this-life-under-the-stars-european-tour-20240703

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el. 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Válaszd ki, hova szóljon a jegyed!

Kiemelt helyszínek (Loungeok, Skyboxok)
A jegyet 4% kezelési költség terheli. Részletes tájékoztatás a jegyválasztó felületen. A foglalást bármelyik lépésben leállíthatod.

küzdőtér - érkezési sorrend

Normál ár

  • 23 999 Ft
+960 Ft kezelési költség

Hivatalos VIP csomagok – Budapest Park

Több infó az Event Travel oldalán
  • 245 €-tól
Mastercard (bal) első terasz
Normál ár
  • 29 999 Ft
Mastercard (bal) középső terasz
Normál ár
  • 29 999 Ft
Hoppá (jobb) középső terasz
Normál ár
  • 29 999 Ft

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!