Elmarad! The Qualitons

Elmúlt esemény

vendég: MNoir

Részletek

Esti koncert
Szakács Gergő - Budapest Park
16.szeptember2020szerda
Kapunyitás
19:30
THE QUALITONS - Budapest Park
17.szeptember2020csütörtök
Kapunyitás
19:30
Vad fruttik - Budapest Park
18.szeptember2020péntek
Kapunyitás
19:30
< Előző eseményKövetkező esemény >

Köszönjük a hatalmas érdeklődést! A koncertre minden jegy elkelt.

Fontos információk

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Koncert infó

A The Qualitons koncertjét betegség miatt sajnos le kell mondanunk. Ígérjük, minden erőnkkel azon leszünk, hogy ezt a jövőben bepótoljuk! Köszönjük a megértéseteket! A korábbi jegyvásárlókat e-mailben értesítettük a lehetőségekről.

 

“Ring the bells, people sing

Staying ‘round and holding hands”Egy szelet nyár - The Qualitons x Park Klub

A 11 éves The Qualitons körül mostanában izzik a levegő. Echoes Calling c. lemezüket a kritikusok 2018 legjobb albumának nevezték, tavaly pedig első magyar zenekarként meghívást kaptak a legendás Seattle-i székhelyű KEXP rádióba. Év végén egy KEX feldolgozáslemezzel jelentkeztek, amit dupla tetlház előtt mutattak be a közönségnek.

Most egy exkluzív, kislétszámú klubkoncerttel készülnek a szabad ég alatt, a Budapest Parkban!

Helyek csak nagyon korlátozott számban - csapj le a jegyedre most!

Vendég: MNoir

 

Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/the-qualitons-20200917

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Kevesebb

Nézd meg videójukat

Hallgasd őket

A Budapest Park az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költséget számít fel. Ez az online jegyvásárlás úgynevezett adminisztrációs díja a fogyasztó felé. Mindenkinek lehetősége van helyszíni jegypénztárban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra.

Tájékoztatunk, hogy a forint összegben meghatározott kezelési költség, rendezvényenként kerül fix áron meghatározásra, figyelemmel az adott rendezvény jellegére, a fellépőre, a várható látogatói számra, a rendezvény helyszínre, és az értékesítésre kerülő jegytípusoknak az általunk üzleti becsléssel - a jegyértékesítés megkezdése előtt - meghatározott várható összetételére. Az egy jegyre felszámított kezelési költség összege az adott rendezvényre vonatkozóan fix összegben kerül meghatározásra, amely független a jegyvásárlás időpontjától és az általad vásárolt jegytípustól. Az adott jegy vásárlásra vonatkozó kezelési költség összegéről a foglalási folyamat elején tájékoztattunk, és a foglalás véglegesítése előtt is láthatod azt. A foglalási folyamatot a fizetés teljesítése előtt bármikor megszakíthatod.