Total Dance Festival Cabrio

TOTAL DANCE FESTIVAL - Budapest Park
2021.  szeptember 11. szombatKapunyitás 18:00 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

Szabadtéri retro koncertshow a legnagyobb világsztárokkal a Budapest Parkban! 

Semmi nem fogható ahhoz a hangulathoz, ami a Total Dance Festival-on szokott lenni: ezer és ezer kéz a magasban, jó fej emberek, hideg italok, meleg éjszaka, profi előadók és egy olyan show, amilyet máshol nem láttok, profi táncosokkal és a 90-es és 2000-es évek legnagyobb slágereivel!

Az utánozhatatlan Total Dance hangulat garantált! Szállj be 2021-ben is mellénk a Cabrioba!

Velünk lesznek a 90-es és 2000-es évek legnagyobb világsztárjai:

 2Unlimited

 LayZee aka Mr President

 Cascada

 Brooklyn Bounce

Magyar fellépők hamarosan!

Szeretnénk tájékoztatni, hogy néhány eseménynek (Total Dance Festival Cabrio, Scooter, Parádé Remember, Thomas Anders from Modern Talking, 80's Disco Retro Festival) a Budapest Park csak helyszíne, de nem szervezője.

Ha korábbi dátumra vásároltál jegyet, az automatikusan érvényes az új időpontra. A további lehetőségekről minden jegyvásárlónkat e-mailben tájékoztatjuk. Kérünk, kérdés esetén e-mailben keresd a szervezőket: [email protected]

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik#jegypenztar ) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információ: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik

Bővebben

 

Küzdőtér

Terasz jegyek

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/total-dance-festival-cabrio-20200516

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • Ennél az eseménynél NINCS SZÉP kártyás fizetési lehetőség.
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el. 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Ennél az eseménynél NINCS SZÉP kártyás fizetési lehetőség.