NIGHTS OF BPP ☾ 04.30. ☾ UNIVERSE - EGYETEMISTÁK ÉJSZAKÁJA ✸ PUSZILAND ✸ BASE FM AFTERPARTY ✸ LUNAR STAGE ✸ BEST OF 90'S

NIGHTS OF BPP ☾ 04.30. ☾ UNIVERSE - EGYETEMISTÁK ÉJSZAKÁJA ✸ PUSZILAND ✸ BASE FM AFTERPARTY ✸ LUNAR STAGE ✸ BEST OF 90'S - Budapest Park
2024.  április 30. keddKapunyitás 22:00 Bulik Elmúlt eseményIngyenes belépés az esti koncertjeggyel.

További infó

Students callin! Az eddigi legnagyobb össznépi egyetemi buli. You are one. 04.30. Budapest Park. 

 

❗️FONTOS INFÓ 💳 Érvényes diákigazolványt mindenképpen hozzatok magatokkal, mert ennek hiányában csak kiegészítő jegy vásárlása után tudtok majd belépni. Köszönjük és jó bulit!

 

A legnagyobb hely a legnagyobb buliknak. ☾

 

✸ Nagytánctér: Pusziland: Sipi b2b Felus, Dj Milo (from VALMAR), Pumped Gabo #edm #pop #house #electro

✸ Dzsungel: Base FM Afterparty - Revolution, Venom, Nash #rap #hiphop #r'n'b

✸ Hoppá: LUNAR Stage - Janett b2b Victoria Franches - 2hrs exclusive set, VICTØRIA (SRB), Fritzie, Johanna Bozai, Zsombic  #techno

✸ Unicum Retro kert: Best of 90's - Dj Thomas #retro #80's #90's #00's

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Bővebben

 

Küzdőtér


A bulijegyed 22 óra után érvényes a Budapest Park egész területére – így akár három party-ra is benézhetsz egy belépő áráért.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/universe-egyetemistak-ejszakaja-20240430

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár:

A rendezvény kizárólag 18 éves kor felett látogatható

Kevesebb

Fontos információk

A rendezvény kizárólag 18 éves kor felett látogatható