Vad Fruttik - 09.18.

Elmúlt esemény

Részletek

Esti koncert
THE QUALITONS - Budapest Park
17.szeptember2020csütörtök
Kapunyitás
19:30
Vad fruttik - Budapest Park
18.szeptember2020péntek
Kapunyitás
19:30
PRESSPLAY - Budapest Park
18.szeptember2020péntek 22:00
< Előző eseményKövetkező esemény >

Köszönjük a hatalmas érdeklődést! A koncertre minden jegy elkelt.

június 4. péntek

Kapunyitás

18:00

Esti koncert

Vad Fruttik

Jegyek

3 999 Ft-tól

Fontos információk

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Koncert infó

“Jó lesz a kedvem és vidáman élek,

Nem lesz több gondom. Bennem a lélek

gyorsabban kering és keringek én is.”

 

Egy szelet nyár - Vad Fruttik x Park Klub

Az idén 15 éves zenekar a kétezres évek egyik legmeghatározóbb magyar szövegeit hozza el a Budapest Park kisszínpadára, szeptember 18-án, 19-én és 20-án. Tehát a rendre az ország legnagyobb helyein és legfőbb színpadain látható Vad Fruttik most egymást követő három napon kislétszámú, exkluzív klubkoncerten látható a szabad ég alatt! 

Korábbi jegyvásárlóinkat e-mailben értesítettük a beváltás menetéről és egyéb lehetőségekről - kérünk, csekkold a vásárláskor használt e-mail címed!

Maradt néhány jegyünk a szeptember 20-i dátumra, erre az általános jegyértékesítés augusztus 25-én 14 órakor indul. Helyek csak nagyon korlátozott számban - csapj le a jegyedre most!

Kérdés esetén keressetek minket a park@budapestpark.hu címen!

Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/vad-fruttik-09-18-20200918

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Kevesebb
A Budapest Park az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költséget számít fel. Ez az online jegyvásárlás úgynevezett adminisztrációs díja a fogyasztó felé. Mindenkinek lehetősége van helyszíni jegypénztárban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra.

Tájékoztatunk, hogy a forint összegben meghatározott kezelési költség, rendezvényenként kerül fix áron meghatározásra, figyelemmel az adott rendezvény jellegére, a fellépőre, a várható látogatói számra, a rendezvény helyszínre, és az értékesítésre kerülő jegytípusoknak az általunk üzleti becsléssel - a jegyértékesítés megkezdése előtt - meghatározott várható összetételére. Az egy jegyre felszámított kezelési költség összege az adott rendezvényre vonatkozóan fix összegben kerül meghatározásra, amely független a jegyvásárlás időpontjától és az általad vásárolt jegytípustól. Az adott jegy vásárlásra vonatkozó kezelési költség összegéről a foglalási folyamat elején tájékoztattunk, és a foglalás véglegesítése előtt is láthatod azt. A foglalási folyamatot a fizetés teljesítése előtt bármikor megszakíthatod.