Vad Fruttik

Vendég: Platon Karataev
Vad fruttik - Budapest Park
2022.  szeptember 16. péntekKapunyitás 18:00 Koncert Jegyek

Segítsük együtt a háború civil károsultjait! Adományozás

Koncert infó


A Vad Fruttik a kétezres évek második felében bukkant fel, és azonnal kitűntek a tömegből kísérletező zenéjükkel. Diszkográfiájukban remekül megfér egymás mellett az elektronikus hangzás és a rock & roll, miközben sallagmentes dalszövegeik igazán húsba vágóak. Nem csoda tehát, hogy több mint másfél évtizede mozgatnak meg hatalmas tömegeket - a tőlük megszokott módon szeptember 16-án a Parkba pedig különleges, lélegzetelállító látványvilággal készülnek!

Vendégük a nemrégiben masszív európai turnéjáról hazatért Platon Karataev lesz, akik idén megjelent új albumukkal (Partért kiáltó) szintén a magyar dalszövegek vizére eveztek.

---

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik#jegypenztar ) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információ: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik

Bővebben

 

Küzdőtér

 • Limitált elővét: 4 999 Ft
 • Normál ár: 5 999 Ft

Terasz jegyek

 • Mastercard bal első terasz: 9 999 Ft
 • Mastercard bal középső terasz: 9 999 Ft
 • Jobb első terasz: 9 999 Ft
 • Jobb középső terasz: 9 999 Ft

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

The King Skybox by Polar Klíma

599 999 Ft

A „The King Skybox ” a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 30 főre tervezett skybox, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra.

Blues Skybox by Gloster

399 999 Ft

A „Blues Skybox by Gloster” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 20 főre tervezett skybox, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra.

Budapest Airport Party Terminal 

399 999 Ft

A „Budapest Airport Party Terminal ” a Budapest Park egyik legmagasabb pontján, a bal oldali Mastercard terasz elején található panorámás, 20 főre tervezett exkluzív helyszín, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra.

Evergreen Skybox by Unicum

399 999 Ft

Az „Evergreen Skybox by Unicum” a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 20 fő befogadására alkalmas exkluzív helyszín.

Single Skybox by Samsung

299 999 Ft - ELFOGYOTT

A „Single Skybox by Samsung” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 15 főre tervezett skybox, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Indie lounge by Heineken 

299 999 Ft - ELFOGYOTT

Az „Indie Lounge by Heineken” egy 15 fő befogadására képes terasz, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Display Lounge by Continental

299 999 Ft

A „Display Lounge” egy privát VIP helyszín 15 fő részére a jobb oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén.


A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/vad-fruttik-20220916

Jegyinformáció:

 • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Ticketswap) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
 • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
 • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő által aláírt meghatalmazással. Meghatalmazás sablonok.

Kevesebb

Válaszd ki, hova szóljon a jegyed!

Kiemelt helyszínek (Loungeok, Skyboxok)
A jegyet 320 Ft kezelési költség terheli. A foglalást bármelyik lépésben leállíthatod.
Limitált elővét
 • 4 999 Ft
+320 Ft kezelési költség
Mastercard bal első terasz
Normál ár
 • 9 999 Ft
+320 Ft kezelési költség
Mastercard bal középső terasz
Normál ár
 • 9 999 Ft
+320 Ft kezelési költség
Jobb első terasz
Normál ár
 • 9 999 Ft
+320 Ft kezelési költség
Jobb középső terasz
Normál ár
 • 9 999 Ft
+320 Ft kezelési költség
Display Lounge by Continental - 15 főre
Normál ár
 • 299 999 Ft
+320 Ft kezelési költség
Indie Lounge by Heineken - 15 főre
Normál ár
 • 299 999 Ft
Körbesétálom a parkot

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő által aláírt meghatalmazással. Meghatalmazás sablonok.

Hallgasd meg őket!