Y-production Birthday Party After w/ Morten Granau

Y-production Birthday Party After w/ Morten Granau - Budapest Park
2022.  augusztus 19. péntekKapunyitás 22:00 Afterparty Jegyek Ingyenes belépés az esti koncertjeggyel.

Segítsük együtt a háború civil károsultjait! Adományozás

További infó

Mint azt ígértük az idei Y-Production születésnap a Budapest Parkban tartogat még meglepetéseket a számotokra! Örömmel jelenthetjük be Nektek, hogy erre az éjszakára az egész Park a mi közös ünneplésünk helyszíne, csak a mi rendezvényünk kerül ezen az eszeveszett éjszakán megrendezésre, ráadásul a nagyszínpad fellépői után 2 staggel folytathatjuk hajnalig a mulatságot! Az egyik színpadon a progressive őrület veszi kezdetét, ahol külföldi sztárvendégünk, Morten Granau mellett csapatunk oszlopos tagjai: Psyletzky Tiaen és PsyTom táncoltatják meg ritmusos szívű közönségünket, de a gyorsabb ütemek kedvelői sem unatkoznak az tuti, hiszen Dr.Space, Pollux és Tárák tesznek a kedvükre igazán pörgős muzsikákat a másik színpadon, hogy így legyen mindenki örömére teljes a zenei repertoár! Úgy gondoljuk ez egy igazán felejthetetlen éjszaka lesz mindannyiunk számára!

 

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik#jegypenztar ) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információ: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik

Bővebben

 

Küzdőtér

  • Early bird: 2 499 Ft - ELFOGYOTT
  • Limitált elővét: 2 999 Ft
  • Normál ár: 3 499 Ft
  • Teljes ár: 3 999 Ft

Terasz jegyek

A bulijegyed 22 óra után érvényes a Budapest Park egész területére – így akár három party-ra is benézhetsz egy belépő áráért.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/y-production-birthday-party-after-w-morten-granau-20220819

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Ticketswap) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár:

23.00 óra után kizárólag 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Válaszd ki, hova szóljon a jegyed!

A jegyet 320 Ft kezelési költség terheli. A foglalást bármelyik lépésben leállíthatod.
Limitált elővét

  • 2 999 Ft
+320 Ft kezelési költség
Körbesétálom a parkot

Fontos információk

A rendezvény kizárólag 18 éves kor felett látogatható