Asking Alexandria

Asking Alexandria - Budapest Park
2023.  július 2. vasárnapKapunyitás 18:00 Nemzetközi koncertek Jegyek

Koncert infó

Az Asking Alexandria öt év után az eredeti felállásban, új albummal tér vissza magyar rajongóihoz. A metalcore banda legutóbb a Bullet For My Valentine előzenekaraként játszott a Budapest Parkban, július 2-án pedig hetedik albumukat mutatják majd be a Park színpadán.

 

Asking Alexandria plays in Budapest again after five years
With the original line-up and a new album, Asking Alexandria returns to their Hungarian fans. The metalcore band last played in Budapest Park as a support of Bullet For My Valentine and now they will be back to present their seventh album on July 2nd.
 

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Bővebben

 

Küzdőtér

 • Promóciós ár (csak 05.26-án): 10 000 Ft - ELFOGYOTT
 • Limitált elővét: 12 500 Ft
 • Normál ár: 14 500 Ft

Terasz jegyek

 • Mastercard bal első terasz: 18 500 Ft - ELFOGYOTT
 • Mastercard bal középső terasz: 18 500 Ft
 • Jobb hátsó terasz: 18 500 Ft

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

 

Blues Skybox by Gloster

879 980 Ft

A „Blues Skybox by Gloster” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 20 főre tervezett skybox, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra.

Single Skybox by Samsung

529 995 Ft - ELFOGYOTT

A „Single Skybox by Samsung” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 15 főre tervezett skybox, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Indie lounge by Heineken 

399 990 Ft

Az „Indie Lounge by Heineken” egy 15 fő befogadására képes terasz, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Display Lounge by Continental

399 990 Ft

A „Display Lounge” egy privát VIP helyszín 15 fő részére a jobb oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén.


A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/hu/events/asking-alexandria-20230702

Jegyinformáció:

 • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
 • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
 • Ennél az eseménynél NINCS SZÉP kártyás fizetési lehetőség.
 • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.

Kevesebb

Válaszd ki, hova szóljon a jegyed!

Kiemelt helyszínek (Loungeok, Skyboxok)
A jegyet 950 Ft kezelési költség terheli. A foglalást bármelyik lépésben leállíthatod.
Limitált elővét

 • 12 500 Ft
+950 Ft kezelési költség
Mastercard bal középső terasz
Normál ár
 • 18 500 Ft
+950 Ft kezelési költség
Jobb hátsó terasz
Normál ár
 • 18 500 Ft
+950 Ft kezelési költség
Mastercard bal első terasz
Normál ár
 • 18 500 Ft
Indie Lounge by Heineken - kizárólag 15 főre
Normál ár
 • 399 990 Ft
+14 250 Ft kezelési költség
Display Lounge by Continental - kizárólag 15 főre
Normál ár
 • 399 990 Ft
+14 250 Ft kezelési költség

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.

Ennél az eseménynél NINCS SZÉP kártyás fizetési lehetőség.

Hallgasd meg őket!