Rainbow Party - Budapest Pride After 2023

Rainbow Party - Budapest Pride After 2023 - Budapest Park
2023.  július 15. szombatKapunyitás 22:00 Bulik Elmúlt eseményIngyenes belépés az esti koncertjeggyel.

További infó

A 28. BUDAPEST PRIDE FELVONULÁS HIVATALOS AFTERPARTYJA

 

🧡 Az idei felvonulás sem marad többhelyszínes, felszabadító, táncbarát after nélkül: ne menj haza - legfeljebb csak felfrissülni, átöltözni a legkedvencebb szettedbe, és felmarkolni a barátaidat -, tarts sokezredmagaddal a város ezerszínű LMBTQ bulijába, a Rainbow Partyra a Budapest Parkba!

 

❤️ Ez nem csak azért fontos nekünk, mert együtt lehetünk boldogok egy biztonságos térben, hanem mert a bevételt a jövő évi felvonulásra fordítjuk, ahogy mindig.

 

💜 Ami a zenét illeti, a dallamtapadós ősslágerektől a kedvenc empowering klubtrekkjeiden át a felhevült technóig ahányan vagyunk, annyiféle stílus szól hajnali 4-ig.

 

💙 Vedd vissza a jövőd, vedd vissza a táncot! A rossz energiákra a  szeretet kollektív megnyilvánulása a legjobb adható válasz, úgyhogy mutassuk meg ezredmagunkkal a színpadok előtt, hogyan csináljuk ezt mi 🤗A PONTOS PROGRAMSORRAL HAMAROSAN ÉRKEZÜNK!

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Bővebben

 

Küzdőtér


A bulijegyed 22 óra után érvényes a Budapest Park egész területére – így akár három party-ra is benézhetsz egy belépő áráért.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/hu/events/rainbow-party-20230715

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár:

A rendezvény kizárólag 18 éves kor felett látogatható

Kevesebb

Fontos információk

A rendezvény kizárólag 18 éves kor felett látogatható