Budapest Park Segélykoncert - Random Trip Allstars

RANDOM TRIP - Budapest Park
2022.  április 20. szerdaKapunyitás 18:00 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

Megrendülten követjük a világ eseményeit, és a saját eszközeinkkel, illetve a Ti segítségetekkel szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy támogassuk a háború civil károsultjait. Ezért úgy döntöttünk, hogy a szezonunk -1. napján, április 20-án egy segélykoncertet szervezünk, aminek teljes jegybevételét a krízishelyzetben is példamutatóan helytálló szervezeteknek ajánljuk fel.

Random Trip Allstars - "5 in 1" koncert

Zenei utazás öt (!!!) különböző zenei stíluson keresztül egyetlen este - ismét nem kis kalandra invitál a Delov Jávor vezette, több mint egy évtizede működő improvizációs közösség, a Random Trip. A "Csak boldog" című dalával tavaly a slágerlistákra is visszaköltözött csapat minden évben vadonatúj, grandiózus koncepcióval érkezik a Budapest Park nagyszínpadára és ez most sincs máshogy: a háború civil károsultjait támogató koncerten huszonhat zenész muzsikál nekünk három órán keresztül, a már ikonná vált előadóktól - Dés László, Sena, Saiid - a Random bulik legforróbb nevein át - Schoblocher Barbara, Vitáris Iván, Szebényi Dani - azokig a fiatalokig, akik nevét még csak most tanulja a szélesebb közönség, de már komoly dolgokat tettek le az asztalra - Analog Balaton, 6363, Saya Noé. A koronát pedig két külföldi, a közönség számára jól ismert "Random-családtag",  Lylit (ex-Parov Stelar / A) és Big John Whitfield (USA) teszik fel az estére. 

A segélykoncertre váltott jegyekkel teljes egészében a Budapest Bike Maffia, a Magyar Vöröskereszt, a Migration Aid és az UNICEF munkáját támogatjátok. Attól függően, hogy milyen mértékű adománnyal áll módotokban segíteni, háromféle küzdőteres jegyárat is találtok a honlapunkon. 

Bővebben

 

Küzdőtér

Terasz jegyek

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/budapest-park-segelykoncert-random-trip-allstars-20220420

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el. 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.