Horváth Tamás

support: Kiss Kevin
Horváth Tamás - Budapest Park
2024.  május 17. péntekKapunyitás 18:00 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

Az este tervezett menetrendje:
18:00 - Kapunyitás
19:00 - Kiss Kevin
20:10 - Horváth Tamás
A pontos menetrend változhat, így a tervezetthez képest kisebb eltérések előfordulhatnak.

A zenész-családban cseperedett Horváth Tamás már kiskora óta dédelgette álmát, hogy az ország legnagyobb színpadain csillogtathassa meg tehetségét. Kitartása, alázatossága és jókedvet árasztó pozitív kisugárzása hamar meghozta a jól megérdemelt sikert: nevéhez olyan ismert slágerek kapcsolódnak, mint a Táncol Velem A Világ, a Fehér Holló vagy a Meggyfa. Nem mellesleg olyannyira a szívébe zárta a Parkos közönséget, hogy minden alkalommal, mikor nálunk játszik, magára tetováltatja a dátumot. Szóval varrathatja magára hamarosan a 2024. május 17-et is! 😉

Éjszakai bulik 22:00-tól:

Nagytánctér: Bailando XXL #latin #reggaetón #latin-pop

Dzsungel: Gimme! Gimme! Gimme!  #80'

Hoppá:  White Party w/ Matt Flaron #OldSchoolRNB #hiphop

Unicum Retro Kert: Tüptürüp Retro Party w/ George #retro #80's #90's #00's

Bővebben

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Küzdőtér

Terasz jegyek

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.


A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/horvath-tamas-20240517

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el. 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!