KFT + PUF

KFT + PUF - Budapest Park
2024.  június 20. csütörtökKapunyitás 18:00 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

KFT + PUF 💡 több mint 40 év után először koncertezik együtt a két legendás zenekar I 06.20. I Budapest Park 💫 

Az este tervezett menetrendje:
 
18:00 - Kapunyitás
19:00 - KFT
20:30 - PUF
 
A pontos menetrend változhat, így a tervezetthez képest kisebb eltérések előfordulhatnak.
 

A KFT együttes a nyolcvanas évek legsikeresebb hazai újhullámos zenekara. Van-e olyan zenerajongó, aki az Afrikát, a Balatoni nyarat, a Siker, pénz, csillogást vagy a Bábu vagyot még ne hallotta volna?! Június 20-án közös koncertet ad a KFT a Budapest Parkban a Pál Utcai Fiúkkal. A zenekarral fellép Gábor Andor UFO, Lengyelfi Eszter és a Vintage Dolls énekes trió is.

 

Az idei PUF koncertek közül minden bizonnyal az a júniusi Budapest parkos koncert lesz a legfontosabb. Ahogy ők fogalmaznak:

“A KFT koncertjei nekünk mindig élményszámba mentek, mivel nem csak a szöveg és zene volt más, mint amiket előtte megszoktunk, hanem az előadásmódjuk is. Mindig történt valami érdekes dolog a koncertjeiken, legyen az színház, tánc, vagy egyéb performansz, és akkor még nem is beszéltünk Laár András zseniális konferálásairól. Mindenképpen elmondhatjuk, hogy afféle példaképek lettek nekünk, hogy miként lehet egy koncerten többet, jobbat adni a közönségnek.”

Az esemény igazi szenzáció, hiszen a PUF és a KFT több mint 40 éves pályafutása során még soha nem játszott együtt! Június 20-án tehát egy zenetörténeti pillanatnak, és természetesen két kiváló koncertnek lehet szem-és fültanúi!

 

Bulik 22:00 órától:

✸ Nagytánctér: Lidocain Night #magyaralter

Bővebben

 

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!