Carl Cox hybrid set

support: Nicole Moudaber, DJ Budai
CARL COX - Budapest Park
2024.  jĂșlius 12. pĂ©ntekKapunyitĂĄs 17:00 Nemzetközi koncertek ElmĂșlt esemĂ©ny

Koncert infĂł

DJ + LIVE = HYBRID đŸ”„

Az este tervezett menetrendje: 

17:00 - DJ Budai
18:10 - Nicole Moudaber
19:50 - CARL COX

A pontos menetrend vĂĄltozhat, Ă­gy a tervezetthez kĂ©pest kisebb eltĂ©rĂ©sek elƑfordulhatnak.

 

Carl Cox neve garancia a bulira. Az elektronikus zene ĂșttörƑje, az acid house veterĂĄnja, a techno bajnoka Ă©s Ibiza kirĂĄlya. EzĂșttal is csavar egyet a potmĂ©teren, Ă©s egy kĂŒlönleges, hybrid set nĂ©vre hallgatĂł mƱsorral Ă©rkezik jĂșlius 12-Ă©n a Budapest Parkba, aminek kĂŒlönlegessĂ©ge, hogy dobgĂ©pet, szintetizĂĄtorokat Ă©s egyĂ©b eszközöket is hasznĂĄl, Ă©s ebbe olvasztja bele vilĂĄghĂ­res DJ szettjĂ©t.

 

CARL COX AFTER 》》07/12. from 22h @Budapest Park
✾ Main dancefloor by Technokunst 
DJ Budai - 3 hrs set
Isu
Dork
✾ Jungle by Pure Lust
WHITESQUARE
Daniel Ban
Daniel Santiago
✾ House Piknik Stage
NICK CURLY
Antique
Tamasz Szabo
T:Maniak
B&E
✾ Hoppá by CRIME
Crime
Hexcode
Daniel Moritz

 

Az online jegyĂ©rtĂ©kesĂ­tĂ©s sorĂĄn az alap jegyĂĄron felĂŒl kezelĂ©si költsĂ©g kerĂŒl felszĂĄmĂ­tĂĄsra. Ez az online jegyvĂĄsĂĄrlĂĄs adminisztrĂĄciĂłs dĂ­ja a fogyasztĂł felĂ©. A kezelĂ©si költsĂ©g összegĂ©rƑl a jegyĂ©rtĂ©kesĂ­tĂ©si felĂŒleten tĂĄjĂ©kozĂłdhatsz. LehetƑsĂ©g van a helyszĂ­ni jegypĂ©nztĂĄrakban (nyitvatartĂĄs) és bizonyos Ticketportal jegyirodĂĄkban megvĂĄsĂĄrolni a jegyet, mely esetben ez a kezelĂ©si költsĂ©g nem kerĂŒl felszĂĄmĂ­tĂĄsra. TovĂĄbbi informĂĄciĂłkat ide kattintva talĂĄlsz.

BƑvebben

 

KĂŒzdƑtĂ©r

Terasz jegyek

Terasz jeggyel jogosult vagy belĂ©pni a VIP bejĂĄraton. A TeraszokrĂłl exkluzĂ­v helyrƑl Ă©lvezheted a koncertet, Ă©s a koncert utĂĄni bulit, tovĂĄbbĂĄ elkĂŒlönĂ­tett bĂĄrok, Ă©s mosdĂłk ĂĄllnak rendelkezĂ©sedre. A Terasz jegy megvĂĄltĂĄsa nem biztosĂ­t ĂŒlƑhelyet. A teraszokon talĂĄlhatĂł limitĂĄlt szĂĄmĂș ĂŒlƑhely Ă©rkezĂ©si sorrendben foglalhatĂł el. A megvĂĄltott Terasz jegyedet a fƑpĂ©nztĂĄrban karszalagra cserĂ©ljĂŒk. A kapott karszalaggal a kĂŒzdƑtĂ©r is lĂĄtogathatĂł.

A koncertek utån hajnalig tartó bulik vårnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/hu/events/carl-cox-hybrid-set-20240712

JegyinformĂĄciĂł:

  • FelelƑssĂ©get csak a Budapest ParktĂłl, vagy hivatalos partnereinktƑl (tixa.hu, Ticketportal) vĂĄsĂĄrolt jegyekĂ©rt tudunk vĂĄllalni.
  • A jegyedet ne tedd közzĂ© semmilyen felĂŒleten!
  • A budapestpark.hu oldalon vĂĄsĂĄrolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lĂ©vƑ jegy (QR kĂłd vagy vonalkĂłd) bemutatĂĄsĂĄval belĂ©phetsz.

KorhatĂĄr a koncertekre:

16 Ă©ven aluliak csak szĂŒlƑi kĂ­sĂ©rettel, vagy szĂŒlƑ ĂĄltal meghatalmazott nagykorĂș felĂŒgyeletĂ©vel vehetnek rĂ©szt a koncerten. A 16 Ă©s 18 Ă©v közöttiek szĂŒlƑ vagy gondviselƑ ĂĄltal alĂĄĂ­rt nyilatkozattal. A meghatalmazĂĄs-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva Ă©rhetƑek el. 21 Ăłra utĂĄn csak 18 Ă©ven felĂŒliek lĂ©phetnek be a Parkba. KivĂ©tel: 16-18 Ă©v közötti vendĂ©gek szĂŒlƑi kĂ­sĂ©rettel. 23 Ăłra utĂĄn csak 18 Ă©ven felĂŒliek tartĂłzkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Fontos informĂĄciĂłk

16 Ă©ven aluliak csak szĂŒlƑi kĂ­sĂ©rettel, vagy szĂŒlƑ ĂĄltal meghatalmazott nagykorĂș felĂŒgyeletĂ©vel vehetnek rĂ©szt a koncerten. A 16 Ă©s 18 Ă©v közöttiek szĂŒlƑ vagy gondviselƑ ĂĄltal alĂĄĂ­rt nyilatkozattal. A meghatalmazĂĄs-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva Ă©rhetƑek el.
 21 Ăłra utĂĄn csak 18 Ă©ven felĂŒliek lĂ©phetnek be a Parkba. KivĂ©tel: 16-18 Ă©v közötti vendĂ©gek szĂŒlƑi kĂ­sĂ©rettel. 23 Ăłra utĂĄn csak 18 Ă©ven felĂŒliek tartĂłzkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg Ƒket!