Utalvány

Úgy gondolod, a baráti körödből vagy a családból valaki szívesen tombolna élőzenére Európa egyik legnagyobb, egész nyáron át nyitvatartó szabadtéri szórakozóhelyén, de nem vagy benne biztos, melyik a kedvenc zenekara? Ajándékozz utalványt, ami bármelyik Budapest Parkos koncertjegy vásárlásánál beváltható, a rajta feltüntetett összeg és a készlet erejéig!

A utalványt 4% kezelési költség terheli. A foglalást bármelyik lépésben leállíthatod.

Utalvány
Beváltási érték - 2500 Ft
2 500 Ft
Utalvány
Beváltási érték - 5000 Ft
5 000 Ft
Utalvány
Beváltási érték - 10000 Ft
10 000 Ft
Utalvány
Beváltási érték - 20000 Ft
20 000 Ft

FONTOS! Az utalvány csak egy tranzakció során használható fel, de ezen belül több jegyet is tudsz vásárolni vele. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha egy vásárlás során nem használod fel a teljes utalványt, a fennmaradó összeg sajnos elveszik. Így javasoljuk, mindenképp legalább az utalvány értékéig válogasd össze a koncertjegyeket! Az utalvány 2025 év végéig használható fel. Az utalvány beváltásának menetéről az Info fülön olvashatsz bővebben: GYIK

A Budapest Park többcélú utalványt állít ki, így a vásárláskor az utalványok összegéről nyugta, és nem számla keletkezik. Csak a kezelési költségről kérhető számla az utalvány vásárlása során. Ha számviteli bizonylatot szeretnél az összegről, kérjük, hogy írj a [email protected] címre.
Felhasználáskor az utalvány (mint fizetőeszköz) érvénytelenné válik, majd a szolgáltatás teljes összegéről automatikusan nyugtát állít ki a rendszer. Számlát opcionálisan ekkor lehet kérni a vásárlás összegéről.