Gyakori kérdések

A gyakori kérdések közötti kereséshez használd az oldal alján található segítség gombot!

Népszerű kérdések

Koncertekről

Koncertjeink kb. 19 órakor kezdődnek az előzenekar/vendég zenekar fellépésével, és 22 óráig tartanak. A kapunyitás időpontja ettől eltérő, általában a koncertkezdés előtt (18 órától), már be tudsz lépni a Park területére. Ezek a kezdési időpontok a legtöbb koncertünkre érvényesek, DE vannak kivételek. Minden kezdési időpontot feltüntetünk a weboldalon és a Facebook oldalunkon is az adott programnál, illetve minden jegyvásárlónak az esemény előtt küldünk tájékoztató levelet sok-sok hasznos információval. 

A program változtatásának jogát fenntartjuk! 

Ha a zenekarok szerveznek közönségtalálkozót, akkor tudsz találkozni velük. Erről az eseményben tudsz tájékozódni, valamint a zenekarok honlapján.

Igen! Koncertjeink 22 óráig tartanak, ám utána sem érdemes hazamenni! 22 órakor több tánctéren szuper DJ-kkel hajnalig tartó buli kezdődik, ahol mindenki megtalálja a neki tetsző zenei stílust.

Aktuális afterpartyjainkról információt itt találsz: https://www.budapestpark.hu/#tickets 

A koncertre szóló jegyed érvényes az aznap megrendezésre kerülő 22 órakor kezdődő afterpartykra. A koncertjeggyel egész éjszaka be lehet lépni, azonban csak egyszeri belépésre jogosít! 


Nem, a koncerteket rossz idő esetén is megtartjuk. 

Esernyőt, kérlek, ne hozz magaddal, mert veszélyes lehet másokra, ezért nem engedjük be. Ha nincs esőkabátod, eldobható esőponcsót biztosítunk, melyet a Park pultjaiban tudsz megvásárolni. Ára: 500 Ft.

Ha karácsony, szülinap, eljegyzés, esküvő, évforduló vagy csak úgy, mert szeretsz alkalomból szeretnél ajándékozni, nálunk több lehetőséged is van:

Ha a koncert az eredeti dátumán nem tud megvalósulni, és sajnos új dátumot sem tudunk neki kijelölni (ez a nemzetközi fellépők esetében történhet meg inkább), és előzőleg vásároltál rá jegyet, akkor az alábbi lehetőségek közül tudsz választani:

 • Jegyed utalványra válthatod, melynek összegét a következő év végéig levásárolhatod az addig meghirdetett Parkos koncertek bármelyikére.
 • Jegyedre kérhetsz visszatérítést. 

A fenti lehetőségekről jegyvásárlóinkat emailben is értesítjük, és megadunk minden fontos információt az ügymenetekkel kapcsolatban. 


FONTOS! Utalványra váltani vagy visszatérítést kérni csak abban az esetben van lehetőség, ha olyan koncertre vásároltad a jegyed, ami új dátumra került vagy teljesen elmaradt!

Ha a koncert az eredeti dátumán nem tud megvalósulni, ezért új dátumot kap, és az új dátum bejelentése előtt vásároltad meg a jegyed, akkor az alábbi lehetőségek közül tudsz választani:

 • Jegyed automatikusan érvényes az új időpontra. Ha jó az új dátum, nincs más teendőd, a már megvásárolt jegyeddel be tudsz menni a koncertre.
 • Jegyed utalványra válthatod, melynek összegét a következő év végéig levásárolhatod az addig meghirdetett Parkos koncertek bármelyikére.
 • Jegyedre kérhetsz visszatérítést. 

A fenti lehetőségekről jegyvásárlóinkat emailben is értesítjük, és megadunk minden fontos információt az ügymenetekkel kapcsolatban. 


FONTOS! Jegyedről rendelkezni a dátumváltozásról szóló tájékoztató levélben megadott határidőig tudsz, ha addig nem teszed meg, jegyedet már nem tudod felhasználni egy újabb koncerten, utalványra váltani vagy visszatérítést kérni rá!

Utalványra váltani vagy visszatérítést kérni csak abban az esetben van lehetőség, ha olyan koncertre vásároltad a jegyed, ami új dátumra került vagy teljesen elmaradt!


Belépés, helyszín, szolgáltatásaink

/A koncert előtti napon minden jegyvásárlónak emailt küldünk a vásárláskor megadott email címére sok-sok hasznos információval a rendezvénnyel kapcsolatban. Olvasd el, sokat segíthet neked is a felkészülésben!/

Attól függ, hogy kell-e karszalagra váltanod, hogy milyen típusú jegyet vásároltál.


Ha küzdőtérre szóló jegyed van: jegyedet nem kell karszalagra váltani, menj egyenesen a főbejárathoz, készítsd elő jegyedet a jól látható QR kóddal, és lépj be :)


Ha teraszra szóló jegyed van: a főbejáratnál található jegypénztárban vagy a megfelelő VIP bejáratnál váltsd karszalagra az előzőleg kapott vouchered és jó bulizást :) (a karszalagot csak a rendezvény napján lehet átvenni)


Teraszra szóló karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

Fontos! A KÜZDŐTÉRRE SZÓLÓ JEGYEK EGYSZERI BELÉPÉSRE JOGOSÍTANAK!

Van őrzött ruhatár. Ára: 499 Ft. A ruhatár bilétát gondosan őrizd meg, mert azért cserébe tudod visszakapni az értékeidet! Amennyiben elhagyod a bilétát, úgy 2000 Ft biléta újragyártási díjat kell befizetni. Értékeidet ilyenkor úgy kaphatod vissza, ha pontos leírást adsz a tároló tartalmáról, illetve jegyzőkönyvet veszünk fel az esetről.  


Van bringatároló is, hiszen mi is tekerünk! A bringatároló INGYENES, körbekerített, nem őrzött, de van lehetőséged lelakatolni a biciklit. A főbejárat mellett találod meg. A biciklid épségéért nem tudunk felelősséget vállalni.


Felhívjuk a figyelmed, hogy roller, gördeszka és egyéb kisebb közlekedési eszköz őrzött tárolására nincs lehetőség.

A Budapest Parkban az italodat RePoharakba töltjük. 
Az elmúlt évek alatt összegyűjtött tapasztalatok alapján olyan RePohár rendszert választottunk, ami a környezettudatosság mellett a vendégélményt is a legmegfelelőbb módon támogatja. 

RePohár szolgáltató partnerünk 2024-ben a Cup Revolution Kft.

RePohár használattal kapcsolatban több opció közül tudsz választani: 1. fizikai token, 2. digitális token, 3. kölcsönpohár funkció

Fizikai token használata

A pultnál megvásárolt italodhoz egyszeri pohárdíjat számolunk fel, melynek összege 500 Ft. Ezután, az üres RevoCup poharadat minden alkalommal tiszta pohárra, amennyiben pedig nincs már rá szükséged, akkor tokenre cserélik a pultban, melyet később az összes Cup Revolution partnernél RevoCupra válthatsz.

Ha már rendelkezel RevoCup újrahasználható pohárral vagy tokennel, akkor poharadat vagy tokenedet azonnal tiszta pohárra cseréljük.

Az egyszeri pohárdíj tehát tényleg egyszeri – csak ne hagyd otthon a tokent/poharat! 

Revo token alkalmazás - Digitális token

Hogy biztos mindig nálad legyen a token, töltsd le telefonodra a Revo Token alkalmazást, így repoharadat digitális tokenre válthatod.

A  RevoToken  egy mobilapplikáció, ami megoldást kínál arra is, hogy meglévő Cup Revolution tokenjeidet digitalizáld, így többé nem hagyod otthon és nem veszíted el őket! (Az applikációt keresd az App Store-ban és a Play áruházban.)

Digitalizálás: a fizikai tokeneket add le a pultban és NFC érintéssel, vagy a QR kód beolvasásával digitalizálhatod őket a kihelyezett eszközök segítségével. Ebben a pultban dolgozó kollégák segítségedre lesznek.

Az applikáción belül arra is lehetőséged van, hogy digitalizált tokenjeidet elküld egy másik felhasználó részére.


Kölcsönpohár funkció

A Revo Token mobilapplikáció “Kölcsönpohár” funkciójával díjmentesen igényelhetsz poharat a Cup Revolution rendszerében. Ha a kiváltást követő 72 órán belül leadod kölcsönpoharad (repoharad) bármely Cup Revolution partnernél, a pohár használat számodra teljesen ingyenes.

Ha a kiváltott kölcsönpoharat nem sikerül leadnod 72 órán belül, a regisztrált bankkártyádról kifizetésre kerül a pohár díja (500 Ft). Később az így megvásárolt poharat fizikai vagy digitális tokenre válthatod.  

A Cup Revolution partnerek listája ezen a linken lejjebb görgetve található: https://cuprevolution.hu/b2c#holvan


Még több info itt: https://cuprevolution.eu/b2c/gyik

Ha Parkos piros tokened van: a piros tokenért cserébe is tudunk adni poharat, a visszaváltásnál pedig Cup Revolution tokent adunk vissza, amit tudsz használni a Cup Revolution összes partnerénél. A Parkos tokent csak a Budapest Parkban tudod pohárra váltani.

Felhívjuk a figyelmed, hogy sérült, további használatra alkalmatlan poharakat nem áll módunkban tiszta pohárra vagy tokenre cserélni, azonban kérjük, hogy add le azokat valamelyik pultban annak érdekében, hogy újrahasznosításukról gondoskodhassunk! Köszönjük! 

Az elhagyott pohárért nem tudunk felelősséget vállalni.

A NÉBIH előírásoknak megfelelően kizárólag új, tiszta pohárban adhatjuk ki az italodat.


Tokent, repoharat pénzre nem váltunk vissza. Ha nem szeretnél fizetni a pohárért, használd a Revo Token mobilapplikáció Kölcsönpohár funkcióját! 

A Budapest Park egész területe készpénzmentes. Kizárólag kártyás fizetés lehetséges. Amennyiben nincs Nálad a bankkártyád, a helyszínen a Park Shopban és a jegypénztárban tudsz Festipay kártyát igényelni, illetve készpénzt tölteni rá. A kártya letéti díja 500 Ft. A feltöltőkártyán megmaradt pénzt és a kártya díját bármikor, legkésőbb az aktuális szezon utolsó koncertjének napján tudod visszaváltani a Park Shopban a nyitvatartási idő alatt.

A jegypénztárban is van lehetőséged visszaváltani a kártyád díját és a rajta maradt összeget a jegypénztár nyitvatartási idejében.

Kizárólag azt a Festipay kártya letéti díjat tudod visszaváltani itt, amit nálunk váltottál ki.

A jegypénztárban változatlanul tudsz készpénzzel is jegyet vásárolni a programjainkra.

Amit hozz/hozhatsz magaddal:

 • a jókedved :)

 • 30x30x30 cm méretet nem meghaladó csomagot

 • esőkabátot

Amit, kérünk, ne hozz magaddal:

 • 30x30x30 cm méret feletti csomagot

 • esernyőt (ha nincs esőkabátod, a Park területén lehetőséged van vásárolni eldobható esőponcsót, melynek ára 499 Ft)

 • a Park központi rendezvényhelyszínén kívül eső pultjaiban vásárolt italokat, élelmiszereket

 • nem a Park területén megvásárolt italokat, élelmiszereket,

 • graffitizésre alkalmas eszközöket, festékszóró sprayt és filctollakat,

 • bármilyen olyan eszközt, aminek a tartása jogellenes és/vagy mások testi épségét veszélyeztetheti (pl. fém kulacs, parfümös üveg, lánc stb.)

 • profi objektívvel rendelkező kamerákat, melynek súlya meghaladja az 500 grammot,
  nemzetközi produkciók esetében bármilyen fényképezőgépet 

 • Nemzetközi produkciók esetében a produkció kérésére bővülhet azoknak a tárgyaknak a listája, amiket a rendezvényre nem lehet behozni. Tiltott minden olyan tárgy, amelynek kialakítása lehetővé teszi, hogy támadó eszközként használva más testi épségét veszélyeztesse. A teljesség igénye nélkül pár példa: kulacs (fém, műanyag), termosz, parfümös üveg, lánc, egyéb üveg és fém tárgy, molinó, zászló stb.


Ha elkerülhetetlen az ilyen csomaggal való érkezés, azokat a bejárat mellett található korlátozott férőhellyel rendelkező külső csomagmegőrzőben csomagonként 499 Ft díj ellenében tudod elhelyezni.
Nagy értékű tárgyakat, ha lehet, inkább ne hozz magaddal, mert az esetleges elvesztésükért/ellopásukért felelősséget nem vállalunk, bár legjobb tudásunk szerint segítünk megtalálásukban, ha arra kerülne sor. 

A Budapest Park az intézkedéseivel igyekszik minden visszaélést megelőzni. 
Gyógyszereket a Budapest Park vendégterébe bevinni tilos. Ha valaki olyan gyógyszerrel kénytelen érkezni, amit nem tud nélkülözni a Budapest Parkban való tartózkodása alatt, akkor a belépésnél jelezze ezt az ott dolgozó Vibe Team munkatársnak. A gyógyszert a ruhatárba tudja majd díjmentesen lerakni, és ha szükség van a Budapest Parkban való tartózkodás közben annak bevételére, akkor a szükséges adag kikérhető a ruhatárból.


Megértésedet köszönjük!

Dohánybolt nincs a Park területén. 


A Budapest Park közelében található dohányboltok:

 • Soroksári út 56. (kb. 600m) - 19 óráig van nyitva,
 • Lurdy Parkoló (kb. 950m) - 21 óráig van nyitva,
 • Vágóhíd utca 3. (kb. 850m) - 22 óráig van nyitva.

Ha a Budapest Parkban elvesztettél valamit, írj a [email protected] email címre! Az eseményt követő hétköznapon tudunk utánanézni, hogy az elhagyott tárgyat megtaláltuk-e. Ha igen, megírjuk, hol és hogy tudod átvenni. Ha nem találtuk meg, természetesen akkor is visszajelzünk.

Ha a helyszínen veszed észre még aznap, hogy elhagytál valamit, keresd a Park Shopot és érdeklődj a kollégáknál, hátha már meg is találtuk. ;)

Amennyiben az elhagyott tárgy visszaadása érdekében a Budapest Park deszkaburkolatát fel kell szedni, ezt csak abban az esetben tudjuk vállalni amennyiben a tárgy tulajdonosa vállalja rendbehozatalának költségeit, amely összesen bruttó 10 000 HUF. Köszönjük a megértésed!Saját biztonságuk érdekében a Budapest Park területére kutyák és egyéb háziállatok nem hozhatók be.

Kerekesszékes vendégeink számára a koncerten való részvétel ingyenes, előzetes regisztráció nem szükséges, jegyet csak a kísérőnek kell váltani. 

Akadálymentes a bejutás a főbejáraton, és természetesen van megfelelő mosdó is.

Néhány hasznos infó, amivel hozzájárulhatunk a felhőtlen kikapcsolódáshoz:

 • Kialakítottunk a Park területén található dombon pár olyan helyszínt, ahonnan a koncerteket jó kilátás mellett zavartalanul élvezheted.
 • Italvásárláshoz a domb pultját ajánljuk a kényelmesebb hozzáférés miatt.

Együttműködünk a Mozduljunk Ki! Egyesülettel is:
https://mozduljunkki.hu/mozdulj-ki-te-is/koncertek/

Az alábbi térképen jelöljük neked, hogy a Budapest Park környékén milyen parkolási lehetőségek vannak:

Szeretnénk figyelmeztetni, ha alkoholt fogyasztasz, semmiképpen NE vezess!


A Budapest Park területén az alábbi street food büfék közül tudsz válogatni:

McDonald's kínálatában: meki burger variációk, menük, sült krumpli, szószok,

Rebel Burger & More: hamburger variációk (a kínálatban szerepel vega burger is),

Hummus Bar: hummusz több fajta - husis, vega, vegán - variációban,

Pizza Me: szelet pizza variációk normál/teljes kiőrlésű tésztával (a kínálatban szerepel vega pizza is),

New York Hot Dog: virslivel vagy kolbásszal, több fajta feltéttel,

Lángos: van sima, sajtos-tejfölös és sajtos és tejfölös :)

Park melegszendvics: vega és sokás pannini szendvicsek kaphatók.


Nyitvatartás:

Az étkezdék pultjai a Park kapunyitásakor nyitnak ki.

Egy streetfood büfé nyitástól zárásig biztosan nyitva tart. A többiek is sokáig vannak nyitva, forgalomtól függően zárnak, van hogy hamarabb, mint a teljes terület. 

Változó, hogy melyik az "ügyeletes büfé".


A Kultúrpark Zrt. által üzemeltetett  ital-és ételpultnál történő vásárlás esetén a számla végösszege 1,5 % szervízdíjat tartalmaz.

A nyári forróbb napokon megrendezésre kerülő eseményekre való felkészülést szeretnénk segíteni az alábbi információkkal,  intézkedésekkel:
A helyszínen a főbejárat előtt és a vendégtérben is állítottunk fel párakapukat. (Ha valaki nem szeretne párásodni, a kapuk olyan helyszíneken lesznek felállítva, hogy el lehet őket kerülni :))

Víz ivásra több lehetőség is van a Park területén:
A Park előtt a Csücsök pult közelében van egy ivókút.
A Parkon belül a dombon találsz ivókutat, a mosdókból ivóvíz folyik. Ha szükséged lenne rá, tudsz kérni egyszer használatos víztiszta poharat a Park Shopban vagy a Ruhatárban.

Ha vízzel érkezel: harmadfokú hőségriadó* esetén a Budapest Parkba megengedett víz bevitele maximum 1,5 liter kiszerelésig, amennyiben az aznap fellépő produkció az intézkedést nem írja felül (egyes - főként nemzetközi - rendezvényeken biztonsági okokból a produkció nem engedélyezi semmilyen palack bevitelét a vendégtérbe).

Mindig, de különösen hőségriadó esetén fokozottan figyelj a vízfogyasztásra, és a mérsékelt alkoholfogyasztásra! Használj naptejet, viselj fejfedőt a nap ellen!

*Hőségriasztást akkor rendelnek el, ha a napi középhőmérséklet legalább három egymást követő napon eléri vagy meghaladja a 27 Celsius-fokot.


Alapvetően nyitottak vagyunk rá, és örülünk, ha rajongói csoportként készültök valamilyen kreatív aktivitással az előadónak kedveskedve, és a hangulat fokozásának céljából. 

A transzparensek beengedését is igyekszünk megoldani.

Arra szeretnénk kérni, ha készülsz ilyennel, jelezd nekünk a koncert előtt 1-2 héttel! Írj a [email protected] email címre a részletekkel: aktivitás részletei, transzparens mérete, anyaga, tartalma, hol és hogyan tervezed azt felmutatni, és bármi egyéb fontos információt küldj el! Mi visszajelzünk, hogy megoldható-e, amit szeretnél. 

Előzetesen azt szeretnénk kérni, hogy a biztonság érdekében olyan transzparenst tervezz hozni, ami nem tartalmaz fa/fém, egyéb kemény  merevítőt, a mérete vagy a kihelyezése nem zavarja a biztonságos munkavégzést vagy a többi vendéget, illetve nem jelenik meg rajta explicit tartalom.
Köszönjük szépen az együttműködésed!

Jegy/jegyvásárlás

Ha segítségre van szükséged, kérdésed van az online tranzakcióval kapcsolatban, vagy a vásárlás során tapasztalt problémáidra keresel megoldást, keresd kollégáinkat a következő elérhetőségen:

E-mail: [email protected]


A JEGYPÉNZTÁR NYITVATARTÁSA: 

NYITÁS:

HÉTKÖZNAP ÉS PROGRAMNAPOKON: 14:00

ZÁRÁS:

HÉTKÖZNAP: 19:00

PROGRAMNAPOKON: A PARK ZÁRÁSA ELŐTT FÉL ÓRÁVAL


1095 Budapest, Fábián Juli tér 1.


A koncertjegyeket változó áron kínáljuk, általában minél korábban  vásárolsz, annál olcsóbb.
Mindegyik koncertnél külön is feltüntetjük az elővásárlási  információkat.

Hogy minél hamarabb értesülj a jegyértékesítések indulásáról, iratkozz fel hírlevelünkre! Erre a https://www.budapestpark.hu/ főoldalán lejjebb görgetve találsz lehetőséget. 

Koncertjeinket a jegyárakkal és egyéb fontos információkkal a következő linken eléred: https://www.budapestpark.hu/#tickets az eseményre kattintva

Általános szerződési feltételek: http://www.budapestpark.hu/ASZF.pdf

Bizonyos koncertekre a Budapest Park helyszíni jegypénztárában és a weboldalunkon (www.budapestpark.hu) is elfogadjuk az OTP, K&H és MKB SZÉP kártyákat. 

Fontos, hogy csak bizonyos koncertekre tudod felhasználni a Szép kártyád. A weboldalon az adott esemény jegytípusai alatt tüntetjük fel amennyiben NEM tudsz Szép kártyával fizetni.

Ezen kívül Budapest Park ajándékutalvánnyal/utalvánnyal is vásárolhatsz: https://www.budapestpark.hu/utalvany

https://www.budapestpark.hu/pages/utalvany-szabalyzat


Sajnos nem. Sok eseményünkre hatalmas az érdeklődés, mert csodálatos közönség vagytok! Minél korábban vásárolod meg a jegyed, annál biztosabb, hogy nem maradsz le kedvenc előadód koncertjéről. 
Ha időben szeretnél értesülni a jegyértékesítések indulásáról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre, melyet a www.budapestpark.hu főoldalán lejjebb görgetve tehetsz meg.

Budapest Park jegypénztár (1095 Budapest, Fábián Juli tér 1.)


A JEGYPÉNZTÁR NYITVATARTÁSA: 

NYITÁS:

HÉTKÖZNAP ÉS PROGRAMNAPOKON: 14:00

ZÁRÁS:

HÉTKÖZNAP: 19:00

PROGRAMNAPOKON: A PARK ZÁRÁSA ELŐTT FÉL ÓRÁVALOnline jegyvásárlás: www.budapestpark.huTovábbi jegyértékesítő partnereink:

 1. A Budapest Park helyszíni jegypénztárában. 

 2. Bizonyos Ticketportál jegyirodákban. A Ticketportál weboldalán a kezelési költség nélkül értékesítő jegyirodákat a Jegyirodák menüpontban ikonnal jelölik. 
  http://ticketportal.hu/selling_places.aspx#-1

Ha a Küzdőtérre vettél jegyet, de úgy érzed, mégis az egyik teraszunkon szeretnél bulizni, akkor elég kiegészítő jegyet venned, amit a koncert napján tehetsz meg a helyszíni jegypénztárban a készlet erejéig! A terasz kiegészítő jegy csak a küzdőteres jegyeddel együtt jogosít belépésre.

A teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncertek utáni bulit. A teraszok külön mosdó blokkal, kiszolgáló pulttal rendelkeznek, ami még kényelmesebbé teszi a nálunk eltöltött időt. Érkezéskor külön bejáraton tudod megközelíteni a helyszínt. Jegyeddel karszalagra váltás után szabadon mozoghatsz a terasz és a küzdőtér között.

A teraszokon található ülőhelyek érkezési sorrendben foglalhatók el, a számuk limitált. Asztalfoglalásra nincs lehetőség. Megértéseteket köszönjük.

Ha valamelyik teraszról szeretnéd nézni a koncertet, akkor a budapestpark.hu oldalon tudsz jegyet venni, vagy a helyszínen.

Térkép: http://www.budapestpark.hu/helyszinek

A belépőjegyet nem kötelező kinyomtatni, telefonról is el tudjuk fogadni; az fontos, hogy a QR-kód jól látható legyen. Környezetünk védelme érdekében még jobb is, ha nem nyomtatod ki ;)

A Budapest Parkban a koncert után, 22 órakor indul az éjszakai műszak :) Több tánctéren, tematikus zenei kínálattal várunk titeket, hogy hagyjátok kint a valóságot! A buli hajnalig tart.
Koncertjeggyel 22 óra után is tudsz maradni az induló bulikra.
Ha nincs koncertjegyed, lehetőséged van aznap a helyszínen is bulijegyet váltani az afterpartykra. Bulijeggyel 22 óra után tudod látogatni a Budapest Parkot.

Sok népszerű bulisorozat közül válogathatsz. Részletes információt a weboldalunkon találsz a programjaink között: https://www.budapestpark.hu/#tickets 

Igen, koncertjegyeddel a koncert után is bent maradhatsz és bulizhatsz hajnalig több tánctéren. 

A Budapest Parkban a koncert után, 22 órakor indul az éjszaka :) Több tánctéren, tematikus zenei kínálattal várunk titeket, hogy hagyjátok kint a valóságot! A buli hajnalig tart.
Koncertjeggyel 22 óra után is tudsz maradni az induló bulikra.
Ha nincs koncertjegyed, lehetőséged van aznap a helyszínen bulijegyet váltani az afterpartykra. Bulijeggyel 22 óra után tudod látogatni a Budapest Parkot.

Sok népszerű bulisorozat közül válogathatsz. Részletes információt weboldalunkon találsz a programjaink között: https://www.budapestpark.hu/#tickets 

Jegyproblémák

A sikeres jegyvásárlást követően legkésőbb 24 órán belül küldjük a jegyedet/jegyeidet tartalmazó visszaigazoló e-mailt. Ha 24 óra elteltével sem érkezik meg a levél:

 1. Nézd meg a SPAM (levélszemét) vagy Promóció (ha van ilyen) mappádat a leveleződben, hátha odakerült!

 2. Ha ott sem találod, írj nekünk a [email protected] email címre és utánanézünk :) 

Amennyiben nem sikerült az online fizetés, kérlek győződj meg róla, hogy a bankkártyád alkalmas online fizetésre vagy átutalásra. A fizetés nem fog sikerülni, ha a kártya le van tiltva vagy érvénytelen.

ESETLEG PRÓBÁLD MEG A FELSOROLT LÉPÉSEKET:

 1. Próbáld elölről kezdeni a fizetési folyamatot, győződj meg róla, hogy helyes adatokat adsz meg!

 2. Ne feledd, hogy online vásárláskor a legtöbb esetben banki applikáción keresztüli jóváhagyásra/hitelesítésre van szükség, hogy vásárolni tudj!

 3. Amennyiben többszöri próbálkozás ellenére sem tudsz fizetni, a bankkártya kibocsátó bank ügyfélszolgálatán érdeklődj. A webshop sikertelen hibaüzenet oldalán található 32 karakterből álló transaction-ID-t továbbítsd bankod ügyfélszolgálatának, hogy segíteni tudjanak.

LEGGYAKRABBAN EZEK AZ ELŐFORDULÓ BANKKÁRTYA PROBLÉMÁK:

 • a bankkártyád nem alkalmas online vásárlásra,

 • nincs fedezet a kártyán,

 • a kártyán biztonsági limit van beállítva

Először ellenőrizd a következőket:

 1. Nézd meg, hogy biztos abban az email fiókodban keresed-e, amit a vásárláskor megadtál

 2. Ellenőrizd email fiókod Promóciós és SPAM (Levélszemét) mappáját is, hátha előzőleg oda küldte a rendszer 


Amennyiben még mindig nem találod a jegyed írj nekünk a [email protected] email címre és segítünk - Ezekre, a vásárláskor megadott adatokra van szükségünk:

 • melyik koncertre vásároltál jegyet, koncert dátuma

 • vezetéknév, keresztnév

 • e-mail cím

 • tranzakció dátuma és ideje

 

Felhívjuk a figyelmed, hogy ügyfélszolgálatunk 3 munkanapos válaszadási idővel működik, így amennyiben nem kaptál választ tőlünk a koncertig, kérjük, hogy a koncert napján fáradj a helyszíni jegypénztárunkhoz, ahol kollégáink szívesen segítenek.

Sikeres jegyvásárlás után nincs lehetőség a jegy árának visszatérítésére vagy a jegy cseréjére.


Tudjuk ajánlani a Ticketswap rendszerét (www.ticketswap.hu), ahol biztonságosan értékesítheted a nem kívánt jegyeid a vásárlást követő 24 óra elteltével.
Kiskorúak

A Budapest Park eseményeire - a Pöttömkert kivételével - a belépés 6 éves korig ingyenes (ameddig a gyermek nem töltötte be a 6. életévét). Kiskorúak csak szülői felügyelettel tartózkodhatnak a Budapest Parkban!

6 éves kor alatt (ameddig a gyermek nem töltötte be a 6. életévét)  eseményeinkre - a Pöttömkert kivételével - ingyenes a belépés.


16 év alatt koncertjeink csak szülői felügyelettel vagy szülő által meghatalmazott nagykorú kíséretében látogathatók. A szülői meghatalmazást itt tudod letölteni.

16-18 év közötti vendégeink előzetesen szülőjük vagy gondviselőjük által kitöltött szülői nyilatkozattal vehetnek részt a koncerteken. A szülői nyilatkozatot ide kattintva találod.


Ha koncertre jössz, szeretnénk tájékoztatni, hogy a Park területén 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak. Hogy 23 óráig a koncerten résztvevő kiskorú vendégeink elhagyják a Park területét, az őket kísérő nagykorú felelőssége.

Felhívjuk figyelmed, hogy after eseményeinket csak 18 éven felüliek látogathatják! 21 óra után csak 18. életévüket betöltött látogatók léphetnek be a Parkba.


A fenti szabály alól kivétel, ha 16-18 év közötti vendégünk saját szülőjük vagy gondviselőjük kíséretében vesz részt az eseményen.Ajándékutalvány/Utalvány

Mielőtt elkezded a beváltást, készítsd elő az Ajándékutalványod vagy a Koncertjegyed, melyet előzőleg utalvánnyá váltottunk!

 • Első lépésként válaszd ki a koncertet, amire az utalványt szeretnéd felhasználni, illetve azt, hogy hova szóljon a jegyed (küzdőtér, terasz, stb.). 
  Ne ijedj meg, ha a kosárban a teljes jegyárat látod, a vásárlási folyamat második lépésénél tudod fizetőeszközként megadni az utalványt. Az utalvány felhasználásakor kezelési költséget nem számítunk fel újra, így bár az elején a kezelési költség is a kosaradban van, mikor utalványod érvényesíted, törli a rendszer.

 • Az “Add meg az adataidat” lépésnél a fizetőeszközök felett találod a következőt “"Ha van utalványod/több utalványod, itt hozzáadhatod”.

 • Ennél a lépésnél még meggondolhatod magad - az utalvány csak a végső fizetésnél kerül beváltásra.

 • Ha megadtad az utalványt fizetőeszközként, de a végösszeg ennél magasabb, akkor a különbözetet további utalvány megadásával vagy az alatta felsorolt fizetési eszközök bármelyikével tudod kiegyenlíteni.

 • Az utalványt egyszer tudod felhasználni, vagyis ha a jegy, amit vásárolsz, kevesebb, mint az utalvány értéke, a különbözetet sajnos nem tudod “átvinni” egy következő vásárlásra.

 • Egy vásárlás során több, különféle koncertre is tudsz jegyet váltani: ha kiválasztottál egy koncertet, rányomtál a jegynél arra, hogy “megveszem”, a kosaradba kerül. A “Nézd át a kosarad!” menüpontnál tehát még van lehetőséged arra, hogy tovább szemezgess a koncertek közül a “Programok és jegyvásárlás” menüpontra kattintással. Itt ha kiválasztottál egy másik koncertet, és ott újból a “megveszem” gombra kattintasz, a kosaradban minden tételt látni fogsz!

 • Az utalvány kódja: ez az a karakterlánc, amit az utalványodon/régi koncertjegyeden találsz, a vonalkód vagy a QR kód alatt.

 • Az összetéveszthető karakterek miatt javasoljuk, a kódot telefonod kamerájával olvasd be vagy egyszerűen a pdf formátumú jegyedről kimásolva add meg!

Az Ajándékutalványod/Régi koncertjegyed tehát érvénytelenné vált. Az új koncertjegyedet/koncertjegyeidet emailben küldjük a vásárláskor megadott email címre. Kérünk, ezt őrizd meg és hozd magaddal a koncert napján. 

 

Az Ajándékutalványt/Utalványt a megvásárlástól számítva a következő naptári év végéig van lehetőséged felhasználni. 
A 2020-as és 2021-es évben vásárolt utalványok és utalványosított koncertjegyek 2022.12.31-ig voltak beválthatóak.

Ha kérdésed van, kérünk, írj a [email protected] címre, ahol nagyon szívesen segítünk!

Részletes szabályzatunkat itt olvashatod el. 

A Budapest Park többcélú utalványt állít ki, így a vásárláskor az utalványok összegéről nyugta, és nem számla keletkezik. Csak a kezelési költségről kérhető számla az utalvány vásárlása során. Ha számviteli bizonylatot szeretnél az összegről, kérjük, hogy írj a [email protected] címre.


Felhasználáskor az utalvány (mint fizetőeszköz) érvénytelenné válik, majd a szolgáltatás teljes összegéről automatikusan nyugtát állít ki a rendszer. Számlát opcionálisan ekkor lehet kérni a vásárlás összegéről.


 A jogalkotó (Magyar Országgyűlés) azt az esetet zárta ki így, hogy az utalványról, majd később az értékére vásárolt termékről, - azaz egy összegről - két vagy akár több számlát is ki lehessen állítani.


A COVID19 járványügyi intézkedések következtében történt dátumváltozás miatt utalványra váltott koncertjegyet 2022. december 31-ig lehetett felhasználni.

Köszönjük a megértést!

Részletes információt (pl. a számlázással kapcsolatban) Visszatérítési szabályzatunkban találsz. A Park Visszatérítési Szabályzatát itt olvashatod el: https://www.budapestpark.hu/pages/visszateritesi-szabalyzat

Sajtó/Partneri/Egyéb megkeresések

Sajtó megkeresésekkel kapcsolatban a [email protected] email címen keresztül tudod felvenni illetékes kollégánkkal a kapcsolatot.

Szívesen leszünk a színpad a nagy napodon :) Írj a [email protected] email címre és segítünk.

Örülünk, ha hozzánk jöttök bulizni, promózni. Írj nekünk a [email protected] email címre és segítünk megszervezni.

Hoppá

Sajnos nincs rá lehetőség, megértésed köszönjük!

Ha 2023-ban a Budapest Parknak visszajelezve megerősítetted a Hoppá tagságod, akkor továbbra is érvényes Hoppá kóddal rendelkezel, és lehetőséged van online jegyet vásárolni a Hoppá felületen, amit itt találsz. 

Az alábbi adatok megadásával tudsz belépni:

Felhasználónév: a Felhasználónév mezőbe azt az email címet kell beírnod, amivel megerősítetted a Hoppá tagságod. 

Jelszó: a Jelszó mezőbe a Hoppá kódodat kell beírnod.


Amennyiben úgy emlékszel, hogy megerősítetted a tagságod, de mégsem tudsz belépni a felületre, illetve bármilyen más Hoppá tagsággal kapcsolatos kérdésed van, írj nekünk a [email protected] email címre.


Ha korábban Hoppá tag voltál, de eddig nem erősítetted meg a tagságod, jelenleg inaktív a kódod. Ha továbbra is szeretnél Hoppá tag maradni, írj a [email protected] email címre, és segítünk.


Jelenleg új Hoppá regisztrációra nincs lehetőség. Köszönjük szépen a megértést.

Kapcsolat

+36 1 434 7800


1095 Budapest, Fábián Juli tér 1.


[email protected]


[email protected]


Céges- és magán rendezvények (ügyfélparty, születésnap, esküvő...stb.) lebonyolítását is vállaljuk. Kérjük, hogy írj a  [email protected] címre ezzel kapcsolatban.


JusTeenTime információk

A szeptember 15-én megrendezésre kerülő JusTeenTime rendezvény kifejezetten kamaszoknak szóló esemény, így a megszokott belépési feltételeinktől is eltérünk erre az egy estére :)


6 éves kor alatt ingyenes a belépés.


12 éves kor alatt szülői/felnőtt kísérettel tudsz belépni erre a rendezvényre. 1 felnőtt maximum 10 fő kiskorút kísérhet.


A JusTeenTime a kamaszok eseménye, melyre a belépéshez betöltött 12 éves kor felett szülői/felnőtt kíséret nem kötelező, de javasoljuk! Ez egy biztonságos rendezvény, de emellett örülünk nagyon, ha baráti társaságok, szülők/felnőtt és fiatalok együtt jöttök.

Igen, kérjük legyen veled olyan arcképes személyi okmány, amely igazolja korodat.

Legyen feltöltve a mobilod!

Vigyázz a táskádra, értékeidre!
Ha jött is veled szülő, érdemes időközönként megbeszélni talipontot.

Ha elvesznél vagy bármilyen más segítségre van szükséged, szólj! Fordulj a pultosokhoz vagy keresd a "VIBE TEAM" feliratú felsőben cirkáló kollégáinkat, de igazából bármelyikünket találod meg, ott leszünk és segítünk :))

 

Ha 12 év alatti vagy semmiképp se hagyd el a Parkot egyedül, csak azzal/azokkal indulj el, akikkel jöttél! Mi is figyelni fogunk nagyon!

Ebben a tekintetben ugyanazok a feltételek érvényesülnek, mint a többi koncert eseményünkre:


Amit hozz/hozhatsz magaddal:

 • a jókedved :)

 • 30x30x30 cm méretet nem meghaladó csomagot

 • esőkabátot


Amit, kérünk, ne hozz magaddal:

 • 30x30x30 cm méret feletti csomagot

 • esernyőt (ha nincs esőkabátod, a Park területén lehetőséged van vásárolni eldobható esőponcsót, melynek ára 499 Ft)

 • a Park központi rendezvényhelyszínén kívül eső pultjaiban vásárolt italokat, élelmiszereket

 • nem a Park területén megvásárolt italokat, élelmiszereket,

 • graffitizésre alkalmas eszközöket, festékszóró sprayt és filctollakat,

 • bármilyen olyan eszközt, aminek a tartása jogellenes és/vagy mások testi épségét veszélyeztetheti (pl. fém kulacs, parfümös üveg, lánc stb.)

 • profi objektívvel rendelkező kamerákat, melynek súlya meghaladja az 500 grammot,
  nemzetközi produkciók esetében bármilyen fényképezőgépet 

 • Nemzetközi produkciók esetében a produkció kérésére bővülhet azoknak a tárgyaknak a listája, amiket a rendezvényre nem lehet behozni. Tiltott minden olyan tárgy, amelynek kialakítása lehetővé teszi, hogy támadó eszközként használva más testi épségét veszélyeztesse. A teljesség igénye nélkül pár példa: kulacs (fém, műanyag), termosz, parfümös üveg, lánc, egyéb üveg és fém tárgy, molinó, zászló stb. 


Ha elkerülhetetlen az ilyen csomaggal való érkezés, azokat a bejárat mellett található korlátozott férőhellyel rendelkező külső csomagmegőrzőben csomagonként 499 Ft díj ellenében tudod elhelyezni.
Nagy értékű tárgyakat, ha lehet, inkább ne hozz magaddal, mert az esetleges elvesztésükért/ellopásukért felelősséget nem vállalunk, bár legjobb tudásunk szerint segítünk megtalálásukban, ha arra kerülne sor. 

Megértésedet köszönjük!

Ahogy a többi rendezvényünket is, a JusTeenTime eseményt is megtartjuk az időjárási körülményektől függetlenül, rock&roll :)

Igen, két okot is mondunk, miért jó, ha megvan a jegyed minél előbb:

 1. Szeptember 11-ig kedvezményesebb áron veheted meg a jegyed.

 2. Nem tudjuk garantálni, hogy a helyszínen lesznek elérhető jegyek.


A jegyértékesítés 2024. május 20-án 10 órakor indul.
Sikeres jegyvásárlás után nincs lehetőség a jegy árának visszatérítésére vagy a jegy cseréjére.


Tudjuk ajánlani a Ticketswap rendszerét (www.ticketswap.hu), ahol biztonságosan értékesítheted a nem kívánt jegyeid a vásárlást követő 24 óra elteltével.

Ha kísérőként jössz, sem fogsz unatkozni. Szülők, nevelők számára külön készülünk a Retro Kertben 14.30-15.30 között interaktív előadással. A kerekasztal témája: mentális egészség a kamaszkorban.
Neves szakértőkkel beszélget Labancz Dániel pszichológus, a Nyugi! című szülőknek szóló kamaszkönyv szerzője.
A felnőtt kerekasztal szakmai hátterét az UNICEF Magyarország felmérései, programjai adják.


Továbbá biztatunk, hogy nézz körül a többi helyszínen is. Sok - nem csak kamaszoknak ;) - érdekes programmal készülünk. Részletes leírást a Facebook eseményben találsz.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.


A biztonságról:

A Budapest Park vendégeinek biztonságáért az In-Kal Security Events Kft. felel.

Egészségügyi szolgálat a rendezvény idején elérhető lesz.

A Vibe Team munkatársai a vendégek lelki biztonságát, jó hangulatát támogatják.
A JusTeenTime rendezvényünkre 9. kerületi lakosok és fogyatékkal élők részére 100-100 db ingyenes jegyet biztosítunk, melyet a www.budapestpark.hu weboldalon a JusTeenTime rendezvény jegyértékesítési felületén lehet megváltani 2024.05.20-tól a készlet erejéig. 


A kedvezményes jegy mellett a helyszínen szükség lesz a kedvezményre jogosító okmány bemutatására:

9. kerületi lakosok esetében lakcímkártyát kérünk, melyen állandó lakcímként vagy tartózkodási címként kell szerepelnie 9. kerületi címnek.

Fogyatékkal élők esetében a fogyatékosságot igazoló okmány felmutatását kérjük.