Gyakran Ismételt Kérdések

Mi történik az előre megváltott jegyemmel a COVID-19 vírushelyzet miatt későbbi időpontra helyezett vagy elmaradó koncertek esetében?

A COVID-19 járványhelyzet miatt sajnos minden 2020. augusztus 15-ig tervezett koncertünket el kellett halasztanunk, azokat egy későbbi időpontban tartjuk meg. Folyamatosan dolgozunk a koncertek átütemezésén, az érintett koncertek eddig bejelentett új dátumai az alábbi oldalon érhetők el:
https://www.budapestpark.hu/pages/event-changes

A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra.

Az új időpont bejelentésétől kezdve vagy legkésőbb az eredeti koncertdátumot követő napon nyílik meg a lehetőség a jegyekkel kapcsolatos egyéb ügyintézésre. Amennyiben az új időpont biztosan nem felel meg neked, kérünk, az új időpont bejelentésétől számított 30 napon belül írj nekünk levelet az utalvany@budapestpark.hu-ra, ahol a jegyárnak megfelelő értékű utalványt kapsz, amit a következő 12 hónapban lesz lehetőséged eldönteni, melyik 2020-as vagy 2021-es Budapest Parkos koncertjegyre szeretnél beváltani. Ha nem jó számodra az új időpont, de támogatnád a zenekar és a Park munkáját azzal, hogy nem váltod vissza a jegyed, úgy kérünk, a tamogato@budapestpark.hu címre írj nekünk! A jegyárad 50%-ával a zenekart, 50%-ával pedig a Parkot segíted. (A támogatói jegyre váltás csak a hazai zenekarok koncertjeire váltott jegyek esetében lehetséges.)

Amennyiben egyik megoldás sem felel meg neked, lehetőséget biztosítunk a jegyek árának visszaigénylésére is, ezzel kapcsolatos kéréseddel kérünk, ügyfélszolgálatunkat keresd a park@budapestpark.hu címen!

Néhány koncertünk sajnos a jelenlegi helyzet miatt elmarad, ezekről honlapunkon az esemény aloldalán, illetve a Facebook eseményekben tájékozódhatsz, továbbá a jegyvásárlókat e-mailben is értesítjük. Az elmaradó koncertek esetében is a fenti lehetőségek érvényesek a jegyvisszaváltással kapcsolatosan, így természetesen a jegyek árának visszatérítése is kérhető.

Az alábbi koncerteknek a Budapest Park csak helyszíne, de nem szervezője, ezért kérjük, hogy a jegyekkel kapcsolatos kérdéseket a jegy@tdf.hu e-mail címre küldjétek:

A megvásárolt jegyek ezen koncertek esetében is érvényesek az új időpontra.

Utalványokkal kapcsolatos tudnivalók

Az utalványok iránt beküldött igények feldolgozása folyamatosan zajlik, amint az utalvány elkészült, e-mailben tájékoztatjuk az igénylőt. Ezután a korábban megváltott koncertjegy fog utalványként működni. Az utalványt a korábban megváltott jegyed/jegyeid árának összegéig tudod érvényesíteni, bármelyik következő jegyvásárlásod alkalmával (a honlapunkon vagy személyesen a jegypénztárban).

A koncertjegyek utalvánnyá való átváltását a rendszerünkben egy mínuszos bizonylat kiállítása kíséri, mely az eredeti koncertjegyek vásárlásához, tehát a korábbi tranzakcióhoz köthető számla/nyugta helyesbítő bizonylataként, vagyis NEM sztornó bizonylatként szolgál. Ennek értelmében a mínuszos bizonylat nem jelenti a korábban vásárolt koncertjegyek értékének visszatérítését, hiszen a visszatérítés esetében az utalvány értékére nem lenne fedezet.

A mínuszos (helyesbítő) bizonylat kiállításának pénzügyi okai vannak, hogy a jegyek utalvánnyá való átváltása követhető és pénzügyi szempontoknak megfelelő módon történjen a rendszerünkben. Mivel az utalvány egy 'többcélú termék', másfajta adókulcs, adózási szabály vonatkozik rá, mint a korábban megvásárolt koncertjegyekre, ezért szükség van a helyesbítő bizonylat kiállítására.

A kezelési költség a helyesbítő bizonylaton nem kerül feltüntetésre, mert az utalvány felhasználásakor kezelési költséget nem számítunk fel újra.

Az utalvány beváltásának menete

Szeretnénk néhány hasznos információval megkönnyíteni a beváltási folyamatot. Kérjük, mielőtt elkezded a beváltást, készítsd elő korábban megvásárolt és utalványra váltott jegyedet:

Az eredeti jegyed tehát érvénytelenné vált. Az utalványt a kiállítás napjától számított 12 hónapig van lehetőséged beváltani.

Ha kérdésed van, kérünk, írj a park@budapestpark.hu címre, ahol nagyon szívesen segítünk!

Nyitva van a Parknál a jegypénztár?

Budapest Park jegypénztár: Soroksári út 60. Jelenleg zárva. Előreláthatólag augusztus 16-án nyitunk.

Mennyibe kerül a jegy?

A koncertjegyeket változó áron kínáljuk, általában minél korábban  vásárolsz, annál olcsóbb.
Mindegyik koncertnél külön is feltüntetjük az elővásárlási  információkat.
Koncertek:facebook.com/budapestpark/events
Általános szerződési feltételek:http://www.budapestpark.hu/ASZF.pdf

A Terasz jegy mit jelent?

A teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncertek utáni bulit.  Jegyeddel szabadon mozoghatsz a terasz és a Nagytánctér között.
A teraszokon található ülőhelyek érkezési sorrendben foglalhatók el, a számuk limitált. Ha valamelyik teraszról szeretnéd nézni a koncertet, akkor a budapestpark.hu oldalon tudsz jegyet venni, vagy a helyszínen.
Térkép:http://www.budapestpark.hu/helyszinek
A teraszokon csak bankkártyával lehet fizetni.

A Terasz kiegészítő jegy micsoda?

Ha már megvetted a “sima” jegyet, de úgy érzed, mégis az egyik teraszunkon szeretnél bulizni, akkor elég kiegészítő jegyet venned, amit a koncert napján tehetsz meg! A terasz kiegészítő jegy csak a küzdőteres jegyeddel együtt jogosít belépésre.

Mastercard Terasz

A Mastercard Teraszokon nincs lehetőség készpénzzel fizetni CSAK bankkártyával. A Teraszok nem ültetettek, a teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el.

Hol vásárolhatok jegyet?

Online jegyértékesítés: budapestpark.hu (ÁSZF:http://www.budapestpark.hu/ASZF.pdf)
Budapest Park jegypénztár: Soroksári út 60. Jelenleg zárva. Várhatóan augusztus 16-án nyitunk. Nyitvatartás augusztus 16-tól: hétfőtől-szombatig 14:00-tól 19:00-ig (rendezvénynapokon a Park zárásáig)
Simple mobil applikáció: https://simple.hu/hirek/Budapest-Park-jegyek-elerhetok-a-Simple-alkalmazasban/
Jegyirodai értékesítés: http://ticketportal.hu/selling_places.aspx#-1

Hol tudok kezelési költség nélkül jegyet venni?

  1. A Budapest Park jegypénztáraiban, amik várhatóan 2020. augusztus 16-tól nyitnak, vagy jelenleg is a Park Shopban (Budapest Park területén) péntek-szombaton 16:00-23:00 óra között
  2. Bizonyos Ticketportál jegyirodákban. A Ticketportál weboldalán a kezelési költség nélkül értékesítő jegyirodákat a Jegyirodák menüpontban ikonnal jelölik. 

Lehet jegyet foglalni?

Sajnos nem. Minél korábban vásárolod meg a jegyet, annál olcsóbban megkapod!

Ki kell-e nyomtatni az online vásárolt jegyet?

A belépőjegyet nem kötelező kinyomtatni, telefonról is el tudjuk fogadni; az fontos, hogy a QR-kód jól látható legyen.

A Budapest Park oldalán vásárolt jegyekkel kapcsolatban kihez lehet fordulni?

Amennyiben problémád adódik az online vásárlás során, olvasd el a felsorolt megoldásokat, hátha segítenek:

Nem kaptam Tőletek e-mailt! Hol találom a jegyemet?

A link megérkezéséig maximum 24 óra telhet el, ha ezután sem kaptál tőlünk e-mailt, kérlek ellenőrizd a következő lépéseket:

  1. Nézd meg a SPAM (levélszemét) mappádat a leveleződben, hátha odakerült!
  2. Előfordulhat, hogy véletlenül rosszul adtad meg az e-mail címedet, ebben az esetben írj nekünk a jegy@budapestpark.hu címre!

Nem sikerült online fizetnem. Mi lehet a probléma?

Amennyiben nem sikerült az online fizetés, kérlek győződj meg róla, hogy a bankkártyád alkalmas online fizetésre vagy átutalásra. A fizetés nem fog sikerülni, ha a kártya le van tiltva vagy érvénytelen.

Esetleg próbáld meg a felsorolt lépéseket:

  1. Próbáld elölről kezdeni a fizetési folyamatot, győződj meg róla, hogy helyes adatokat adsz meg!
  2. Amennyiben többszöri próbálkozás ellenére sem tudsz fizetni, a bankkártya kibocsátó bank ügyfélszolgálatán érdeklődj. A webshop sikertelen hibaüzenet oldalán található 32 karakterből álló transaction-ID-t továbbítsd az ügyfélszolgálatnak, hogy segíteni tudjanak.

Leggyakrabban ezek az előforduló bankkártya problémák:

Jegy Helpdesk

Ha segítségre van szükséged, kérdésed van az online tranzakcióval kapcsolatban, vagy a vásárlás során tapasztalt problémáidra keresel megoldást, keresd kollégáinkat a következő elérhetőségeken:
E-mail: jegy@budapestpark.hu
telefon: +36 1 434 7800

Lehet-e Szép kártyával vagy bármilyen más utalvánnyal fizetni?

Bizonyos koncertekre a Budapest Park helyszíni jegypénztárában OTP, K&H és MKB SZÉP kártyákat fogadunk el. A www.budapestpark.hu weboldalon OTP, K&H és MKB SZÉP kártyák használhatók, fizetés kizárólag csak a szabadidő zsebbel lehetséges és itt is csak egyes koncertekre.

Visszaválthatom-e a már megvásárolt jegyemet?

Nem áll módunkban a megvásárolt jegyek visszaváltása. A fölöslegesé vált jegyed értékesítésére a https://www.ticketswap.hu rendszerét ajánljuk, mert biztonságos, kényelmes és minden jegy új vonalkódot kap az adásvétel során.

Hoppá tagságot lehet-e váltani, ha igen, hogyan?

Sajnos nincs rá lehetőség, megértésed köszönjük!

Nem találom, hogy hol lehet a Hoppá kódommal jegyet venni!

Itt: http://hoppa.budapestpark.hu/login

Hány éves kortól lehet bemenni a Budapest Parkba?

A belépési korhatár 18 év, kivéve néhány koncertet, ahol az ettől eltérő belépési korhatárt külön jelezzük!
Kiskorúak csak szülői kísérettel látogathatják a Budapest Parkot, de találunk megoldást a problémára, ha írsz a park@budapestpark.hu-ra.

Hánykor kezdődnek a koncertek?

A koncertek kb. 19 órakor kezdődnek és 22 óráig tartanak.
A kapunyitás időpontja ettől eltérő, általában a koncertkezdés előtt már be tudsz lépni a Park területére.
Minden kezdési időpontot feltüntetünk a weboldalon és a Facebook oldalunkon: facebook.com/budapestpark/events

Van csomagmegőrző/ruhatár?

Igen, van a bejáratnál őrzött ruhatár, és 300 Ft-ba kerül.

Van bringatároló?

Igen, persze, tekerünk mi is! 300 Ft az őrzött tároló, a főbejárat mellett találod. Ha nem szeretnéd igénybe venni az őrzött tárolót, úgy a Park körül elhelyezett parkolásgátlókat is használhatod, ebben az esetben viszont nem vállalunk felelősséget a bringa épségéért.

Elveszítettem valamit nálatok, hol tudok érdeklődni?

park@budapestpark.hu email címen.

Fizethetek bankkártyával?

Igen, a jegypénztárban, a pultoknál és a Park Shopban is van lehetőség bankkártyás fizetésre.

Hol tudok autóval parkolni?

A Budapest Park mellett, a Kvassay Jenő úton, nagyon korlátozott számban állnak rendelkezésre parkolóhelyek.

Ha augusztus 16-tól valamelyik rendezvényünkre 17:00-22:00 között autóval érkezel, a Tesco parkolójában (1097 Budapest, Koppány u. 2-4.) kedvezményesen 1000 Ft-os díjért parkolhatsz másnap reggel 8:00-ig. A parkoló bejáratánál jelezd, hogy a Budapest Parkba jössz!

Szeretnénk figyelmeztetni, ha alkoholt fogyasztasz, semmiképpen NE vezess!

Kutyát, más háziállatot bevihetek?

Saját érdekükben a Budapest Park területére kutyák és egyéb háziállatok állatok nem hozhatók be!

Van-e dohánybolt a Park területén?

Nincsen, de a szemközti HÉV megállóban van.

Újságíró vagyok, hol tudok regisztrálni?

A sajto@budapestpark.hu címen.

Van-e közönségtalálkozóra lehetőség?

Amennyiben a zenekarok csinálnak közönségtalálkozót, akkor igen.