Gyakori kérdések

Népszerű kérdések

Koncertekről

Koncertjeink kb. 19 órakor kezdődnek az előzenekar/vendég zenekar fellépésével, és kb. 22 óráig tartanak. A kapunyitás időpontja ettől eltérő, általában a koncertkezdés előtt (18 órától), már be tudsz lépni a Park területére. Ezek a kezdési időpontok a legtöbb koncertünkre érvényesek, DE vannak kivételek. Minden kezdési időpontot feltüntetünk a weboldalon és a Facebook oldalunkon is az adott programnál, illetve minden jegyvásárlónak az esemény előtt küldünk tájékoztató levelet sok-sok hasznos információval. 

A program változtatásának jogát fenntartjuk! 

Ha a zenekarok szerveznek közönségtalálkozót, akkor tudsz találkozni velük. Erről az eseményben tudsz tájékozódni, valamint a zenekarok honlapján.

Igen! Koncertjeink 22 óráig tartanak, ám utána sem érdemes hazamenni! 22 órakor több tánctéren szuper DJ-kkel hajnalig tartó buli kezdődik, ahol mindenki megtalálja a neki tetsző zenei stílust.

Aktuális afterpartyjainkról információt itt találsz: https://www.budapestpark.hu/#tickets 

A koncertre szóló jegyed érvényes az aznap megrendezésre kerülő 22 órakor kezdődő afterpartykra. 


Nem, a koncerteket rossz idő esetén is megtartjuk. 

Esernyőt, kérlek, ne hozz magaddal, mert veszélyes lehet másokra, ezért nem engedjük be. Ha nincs esőkabátod, eldobható esőponcsót biztosítunk, melyet a Park pultjaiban tudsz megvásárolni. Ára: 400 Ft.

Ha karácsony, szülinap, eljegyzés, esküvő, évforduló vagy csak úgy, mert szeretsz alkalomból szeretnél ajándékozni, nálunk több lehetőséged is van:

Ha a koncert az eredeti dátumán nem tud megvalósulni, és sajnos új dátumot sem tudunk neki kijelölni (ez a nemzetközi fellépők esetében történhet meg inkább), és előzőleg vásároltál rá jegyet, akkor az alábbi lehetőségek közül tudsz választani:

 • Jegyed utalványra válthatod, melynek összegét a következő év végéig levásárolhatod az addig meghirdetett Parkos koncertek bármelyikére.
 • Jegyedre kérhetsz visszatérítést. 

A fenti lehetőségekről jegyvásárlóinkat emailben is értesítjük, és megadunk minden fontos információt az ügymenetekkel kapcsolatban. 


FONTOS! Utalványra váltani vagy visszatérítést kérni csak abban az esetben van lehetőség, ha olyan koncertre vásároltad a jegyed, ami új dátumra került vagy teljesen elmaradt!

Ha a koncert az eredeti dátumán nem tud megvalósulni, ezért új dátumot kap, és az új dátum bejelentése előtt vásároltad meg a jegyed, akkor az alábbi lehetőségek közül tudsz választani:

 • Jegyed automatikusan érvényes az új időpontra. Ha jó az új dátum, nincs más teendőd, a már megvásárolt jegyeddel be tudsz menni a koncertre.
 • Jegyed utalványra válthatod, melynek összegét a következő év végéig levásárolhatod az addig meghirdetett Parkos koncertek bármelyikére.
 • Jegyedre kérhetsz visszatérítést. 

A fenti lehetőségekről jegyvásárlóinkat emailben is értesítjük, és megadunk minden fontos információt az ügymenetekkel kapcsolatban. 


FONTOS! Jegyedről rendelkezni csak a koncert megtartása előtt tudsz, ha addig nem teszed meg, már nem tudod felhasználni egy újabb koncerten, utalványra váltani vagy visszatérítést kérni rá!

Utalványra váltani vagy visszatérítést kérni csak abban az esetben van lehetőség, ha olyan koncertre vásároltad a jegyed, ami új dátumra került vagy teljesen elmaradt!


Belépés, helyszín, szolgáltatásaink

/A koncert előtti napon minden jegyvásárlónak emailt küldünk a vásárláskor megadott email címére sok-sok hasznos információval a rendezvénnyel kapcsolatban. Olvasd el, sokat segíthet neked is a felkészülésben!/

Attól függ, hogy kell-e karszalagra váltanod, hogy milyen típusú jegyet vásároltál.


Ha küzdőtérre szóló jegyed van: jegyedet nem kell karszalagra váltani, menj egyenesen a főbejárathoz, készítsd elő jegyedet a jól látható QR kóddal, és lépj be :)


Ha teraszra szóló jegyed van: a főbejáratnál található jegypénztárban váltsd karszalagra az előzőleg kapott vouchered, majd menj a teraszodhoz tartozó vip bejárathoz és jó bulizást :) 


Teraszra szóló karszalaggal átjárásod van a teraszod és a küzdőtér között is.

Fontos! JEGYED EGYSZERI BELÉPÉSRE JOGOSÍT!

Van őrzött ruhatár. Ára: 400 Ft. A ruhatár bilétát gondosan őrizd meg, mert azért cserébe tudod visszakapni az értékeidet! Amennyiben elhagyod a bilétát, úgy 1000 Ft biléta újragyártási díjat kell befizetni. Értékeidet ilyenkor úgy kaphatod vissza, ha pontos leírást adsz a tároló tartalmáról, illetve jegyzőkönyvet veszünk fel az esetről.  


Van bringatároló is, hiszen mi is tekerünk! A bringatároló INGYENES, körbekerített, nem őrzött, de van lehetőséged lelakatolni a biciklit. A főbejárat mellett találod meg. A biciklid épségéért nem tudunk felelősséget vállalni.

Nagyon fontos számunkra, hogy a működésünkkel a lehető legkisebb mértékben terheljük a környezetünket, ezért az egyszer használatos műanyag pohár helyett repoharat vezettünk be. 

2022. augusztus 25.-től 2 fajta repohár rendszerrel működünk, melynek részleteit alább olvashatod.

Ingyenes repohár rendszer
Ha ezt választod, az italvásárlásod során díjmentesen, dizájn nélküli poharakban szolgáljuk fel az italokat.
Ezekért a poharakért nem számolunk fel plusz pénzt, viszont kérünk, 
ne vidd haza! Így tudsz a legtöbbet tenni a környezetért.
Ha már nincs szükséged a pohárra, tedd le a Park több pontján kihelyezett és megjelölt gyűjtőpontra vagy add le bármelyik pultba, hogy biztosan sérülésmentesen átvészelje az estét! 

Park repohár-token rendszer
Díja 400 Ft/pohár az első vásárlásnál

Parkos dizájnnal ellátott repoharat 400 Ft díj ellenében tudsz vásárolni.
Repoharainkat saját Parkos token rendszerrel tudod használni, melynek működése a következőképp zajlik:

 1. Első italvásárlásod alkalmával egyszeri repohár használati díj (400 Ft) kerül felszámolásra.

 2. Ezután minden újabb vásárlásodnál bármelyik pultunkban tiszta pohárra cseréljük használt poharad. A NÉBIH előírásokat figyelembe véve használt pohárba nem tölthetünk újabb italt.

 3. Az este végén - ha nem szeretnéd megtartani -, bármelyik pultunkban leadhatod poharad, melyért egy Parkos tokent kapsz cserébe. A 2021-es eljárással ellentétben, 2022-től nem fogadunk el Cup Revolution tokent.

 4. Őrizd meg a tokent, ezzel ugyanis a következő alkalommal a Parkban újból repoharat kapsz!

Poharaink nem törnek, így a legvadabb buliban is biztonságosan használhatók, de szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy sérült, további használatra alkalmatlan poharat nem tudunk becserélni.

Az elhagyott pohárért nem tudunk felelősséget vállalni.

A NÉBIH előírásoknak megfelelően kizárólag új, tiszta pohárban adhatjuk ki az italodat. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább az áttetsző, ingyenes pohárba kérd, amit aztán az este végén a pultokban vagy a leadó pontokon hagyhatsz.


Cup Revolution tokent nem fogadunk el. A Parkban saját repohár tokent használunk, amit később kizárólag a Parkban tudsz újra repohárra váltani.

Tokent, repoharat pénzre nem váltunk vissza. 

Ha 2022.08.25-e előtt vettél nálunk repoharat, és a pohárért cserébe kapott Park tokent nem szeretnéd tovább használni, a helyszínen be tudod váltani a jegypénztárban a jegypénztár nyitvatartási idejében vagy a Park Shopban a Park Shop nyitvatartási idejében, ahol 300 Ft értékben kedvezmény kupont adunk cserébe, melyet 2022. december 31-ig tudsz felhasználni az addig meghirdetett Parkos eseményekre (koncert, afterbuli, Pöttömkert, korijegy) való jegyvásárlás során. A kedvezmény kupont a Park helyszíni jegypénztárában vagy a www.budapestpark.hu webshopjában történő vásárlás során lehet érvényesíteni.
Egy jegy vásárláshoz egy kupon használható fel.

Köszönjük a megértésed, és hogy együttműködéseddel segítesz nekünk tenni a környezetünkért!

A Budapest Park egész területe készpénzmentes. Kizárólag kártyás fizetés lehetséges. Amennyiben nincs Nálad a bankkártyád, a helyszínen a Park Shopban és a jegypénztárban tudsz Festipay kártyát igényelni, illetve készpénzt tölteni rá. A kártya letéti díja 500 Ft. A feltöltőkártyán megmaradt pénzt és a kártya díját bármikor, legkésőbb az aktuális szezon utolsó koncertjének napján tudod visszaváltani a Park Shopban a nyitvatartási idő alatt.

A jegypénztárban is van lehetőséged visszaváltani a kártyád díját és a rajta maradt összeget a jegypénztár nyitvatartási idejében.

Kizárólag azt a Festipay kártya letéti díjat tudod visszaváltani itt, amit nálunk váltottál ki.

A jegypénztárban változatlanul tudsz készpénzzel is jegyet vásárolni a programjainkra.

Amit hozz/hozhatsz magaddal:

 • a jókedved :)

 • 40x30x20 cm méret alatti csomagot

 • esőkabátot

Amit, kérünk, ne hozz magaddal:

 • 40x30x20 cm méret feletti csomagot

 • esernyőt (ha nincs esőkabátod, a Park területén lehetőséged van vásárolni eldobható esőponcsót, melynek ára 400 Ft)

 • a Park központi rendezvényhelyszínén kívül eső pultjaiban vásárolt italokat, élelmiszereket

 • nem a Park területén megvásárolt italokat, élelmiszereket,

 • graffitizésre alkalmas eszközöket, festékszóró sprayt és filctollakat,

 • bármilyen olyan eszközt, aminek a tartása jogellenes és/vagy mások testi épségét veszélyezteti

 • profi objektívvel rendelkező kamerákat

Ha elkerülhetetlen az ilyen csomaggal való érkezés, azokat a bejárat mellett található korlátozott férőhellyel rendelkező külső csomagmegőrzőben csomagonként 400 Ft díj ellenében tudod elhelyezni.
Nagy értékű tárgyakat, ha lehet, inkább ne hozz magaddal, mert az esetleges elvesztésükért/ellopásukért felelősséget nem vállalunk, bár legjobb tudásunk szerint segítünk megtalálásukban, ha arra kerülne sor. 

Megértésedet köszönjük!

Dohánybolt nincs a Park területén. A legközelebbi dohánybolt kb. 600 méterre, a Soroksári út 56. szám alatta található, és 19 óráig van nyitva.

Ha a Budapest Parkban elvesztettél valamit, írj a park@budapestpark.hu email címre! Az eseményt követő hétköznapon tudunk utánanézni, hogy az elhagyott tárgyat megtaláltuk-e. Ha igen, megírjuk, hol és hogy tudod átvenni. Ha nem találtuk meg, természetesen akkor is visszajelzünk.

Ha a helyszínen veszed észre még aznap, hogy elhagytál valamit, keresd a Park Shopot és érdeklődj a kollégáknál, hátha már meg is találtuk. ;)

Amennyiben az elhagyott tárgy visszaadása érdekében a Budapest Park deszkaburkolatát fel kell szedni, ezt csak abban az esetben tudjuk vállalni amennyiben a tárgy tulajdonosa vállalja rendbehozatalának költségeit. Köszönjük a megértésed!Saját biztonságuk érdekében a Budapest Park területére kutyák és egyéb háziállatok nem hozhatók be.

Kerekesszékes vendégeink számára a koncerten való részvétel ingyenes, jegyet csak a kísérőnek kell váltani. 

Akadálymentes a bejutás a főbejáraton, és természetesen van megfelelő mosdó is.

Néhány hasznos infó, amivel hozzájárulhatunk a felhőtlen kikapcsolódáshoz:

Kialakítottunk a Park területén található dombon pár olyan helyszínt, ahonnan a koncerteket jó kilátás mellett zavartalanul élvezheted.

Italvásárláshoz a domb pultját ajánljuk a kényelmesebb hozzáférés miatt.

Együttműködünk a Mozduljunk Ki! Egyesülettel is:
https://mozduljunkki.hu/mozdulj-ki-te-is/koncertek/

Az alábbi térképen jelöljük neked, hogy a Budapest Park környékén milyen parkolási lehetőségek vannak:


Tudnivalók a Tesco parkolási lehetőségekről:
Ha valamelyik rendezvényünkre 17:00-22:00 között autóval érkezel, a Tesco parkolójában (1097 Budapest, Koppány u. 2-4.) fix 2000 Ft-os díjért parkolhatsz maximum másnap reggel 8:00-ig. Ehhez az kell, hogy őrizd meg a jegyed, és kihajtásnál mutasd fel!

+1 Parkolási lehetőség: 1095 Budapest Soroksári út 90-92.
300 férőhelyes, őrzött parkoló. Aznap érvényes koncertjegy felmutatása esetén: 300 Ft/óra díj ellenében.

Szeretnénk figyelmeztetni, ha alkoholt fogyasztasz, semmiképpen NE vezess!


A Budapest Park területén az alábbi street food büfék közül tudsz válogatni:

KFC kínálatában: Hot Wings/Strips kosarak, menük, sült krumpli, káposztasaláta, szószok

Rebel Burger & More: hamburger variációk (a kínálatban szerepel vega burger is)

Hummus Bar: hummusz több fajta - husis, vega, vegán - variációban

Pizza Me: szelet pizza variációk normál/teljes kiőrlésű tésztával (a kínálatban szerepel vega pizza is)

New York Hot Dog: virslivel vagy kolbásszal, több fajta feltéttel.


Nyitvatartás:

Az étkezdék pultjai a Park kapunyitásakor nyitnak ki.

Egy streetfood büfé nyitástól zárásig biztosan nyitva tart. A többiek is sokáig vannak nyitva, forgalomtól függően zárnak, van hogy hamarabb, mint a teljes terület. 

Változó, hogy melyik az "ügyeletes büfé".


Jegy/jegyvásárlás

Ha segítségre van szükséged, kérdésed van az online tranzakcióval kapcsolatban, vagy a vásárlás során tapasztalt problémáidra keresel megoldást, keresd kollégáinkat a következő elérhetőségen:

E-mail: jegy@budapestpark.hu
Február 1-től a helyszíni jegypénztárunk zárva tart. Tervezett nyitás: 2023. április.


A koncertjegyeket változó áron kínáljuk, általában minél korábban  vásárolsz, annál olcsóbb.
Mindegyik koncertnél külön is feltüntetjük az elővásárlási  információkat.

Hogy minél hamarabb értesülj a jegyértékesítések indulásáról, iratkozz fel hírlevelünkre! Erre a https://www.budapestpark.hu/ főoldalán lejjebb görgetve találsz lehetőséget. 

Koncertjeinket a jegyárakkal és egyéb fontos információkkal a következő linken eléred: https://www.budapestpark.hu/#tickets az eseményre kattintva

Általános szerződési feltételek: http://www.budapestpark.hu/ASZF.pdf

Bizonyos koncertekre a Budapest Park helyszíni jegypénztárában OTP, K&H és MKB SZÉP kártyákat fogadunk el. A www.budapestpark.hu weboldalon OTP, K&H és MKB SZÉP kártyák használhatók. 
2021. április 25-től szabadidő, szálláshely és vendéglátás zsebből is lehetséges a fizetés a webshopunkban, valamint nyitvatartási időben személyesen a jegypénztárunkban is. Online vásárlás esetén az alapértelmezett választás a szabadidő zseb, de ezt egy legördülő menüpontból könnyedén átállíthatod a három alszámlád bármelyikére.

Fontos, hogy csak bizonyos koncertekre tudod felhasználni a Szép kártyád. A weboldalon az adott esemény jegytípusai alatt tüntetjük fel amennyiben NEM tudsz Szép kártyával fizetni.

Ezen kívül Budapest Park ajándékutalvánnyal/utalvánnyal is vásárolhatsz: https://www.budapestpark.hu/utalvany

https://www.budapestpark.hu/pages/utalvany-szabalyzat


Sajnos nem. Minél korábban vásárolod meg a jegyet, annál olcsóbban kapod meg!
Ha időben szeretnél értesülni a jegyértékesítések indulásáról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre, melyet a www.budapestpark.hu főoldalán lejjebb görgetve tehetsz meg.

Február 1-től a helyszíni jegypénztárunk zárva tart. Tervezett nyitás: 2023. április.


További jegyértékesítő partnereink:

 1. A Budapest Park helyszíni jegypénztárában. 

 2. Bizonyos Ticketportál jegyirodákban. A Ticketportál weboldalán a kezelési költség nélkül értékesítő jegyirodákat a Jegyirodák menüpontban ikonnal jelölik. 
  http://ticketportal.hu/selling_places.aspx#-1

Ha a Küzdőtérre vettél jegyet, de úgy érzed, mégis az egyik teraszunkon szeretnél bulizni, akkor elég kiegészítő jegyet venned, amit a koncert napján tehetsz meg a helyszíni jegypénztárban a készlet erejéig! A terasz kiegészítő jegy csak a küzdőteres jegyeddel együtt jogosít belépésre.

A teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncertek utáni bulit. A teraszok külön mosdó blokkal, kiszolgáló pulttal rendelkeznek, ami még kényelmesebbé teszi a nálunk eltöltött időt. Érkezéskor - miután megvásárolt vouchered karszalagra váltottad a főbejáratnál található jegypénztárban!! - külön bejáraton tudod megközelíteni a helyszínt. Jegyeddel szabadon mozoghatsz a terasz és a Nagytánctér között.

A teraszokon található ülőhelyek érkezési sorrendben foglalhatók el, a számuk limitált. Asztalfoglalásra nincs lehetőség. Megértéseteket köszönjük.

Ha valamelyik teraszról szeretnéd nézni a koncertet, akkor a budapestpark.hu oldalon tudsz jegyet venni, vagy a helyszínen.

Térkép: http://www.budapestpark.hu/helyszinek

A belépőjegyet nem kötelező kinyomtatni, telefonról is el tudjuk fogadni; az fontos, hogy a QR-kód jól látható legyen. Környezetünk védelme érdekében még jobb is, ha nem nyomtatod ki ;)

A Budapest Parkban a koncert után, 22 órakor indul az éjszakai műszak :) Több tánctéren, tematikus zenei kínálattal várunk titeket, hogy hagyjátok kint a valóságot! A buli hajnalig tart.
Koncertjeggyel 22 óra után is tudsz maradni az induló bulikra.
Ha nincs koncertjegyed, lehetőséged van aznap a helyszínen is bulijegyet váltani az afterpartykra. Bulijeggyel 22 óra után tudod látogatni a Budapest Parkot.

Sok népszerű bulisorozat közül válogathatsz. Részletes információt a weboldalunkon találsz a programjaink között: https://www.budapestpark.hu/#tickets 

Igen, koncertjegyeddel a koncert után is bent maradhatsz és bulizhatsz hajnalig több tánctéren. 

A Budapest Parkban a koncert után, 22 órakor indul az éjszaka :) Több tánctéren, tematikus zenei kínálattal várunk titeket, hogy hagyjátok kint a valóságot! A buli hajnalig tart.
Koncertjeggyel 22 óra után is tudsz maradni az induló bulikra.
Ha nincs koncertjegyed, lehetőséged van aznap a helyszínen bulijegyet váltani az afterpartykra. Bulijeggyel 22 óra után tudod látogatni a Budapest Parkot.

Sok népszerű bulisorozat közül válogathatsz. Részletes információt weboldalunkon találsz a programjaink között: https://www.budapestpark.hu/#tickets 

Jegyproblémák

A link megérkezéséig maximum 24 óra telhet el, ha ezután sem kaptál tőlünk e-mailt, kérlek ellenőrizd a következőt:

 1. Nézd meg a SPAM (levélszemét) vagy Promóció (ha van ilyen) mappádat a leveleződben, hátha odakerült!

 2. Ha ott sem találod, írj nekünk a jegy@budapestpark.hu email címre és utánanézünk :) 

Amennyiben nem sikerült az online fizetés, kérlek győződj meg róla, hogy a bankkártyád alkalmas online fizetésre vagy átutalásra. A fizetés nem fog sikerülni, ha a kártya le van tiltva vagy érvénytelen.

ESETLEG PRÓBÁLD MEG A FELSOROLT LÉPÉSEKET:

 1. Próbáld elölről kezdeni a fizetési folyamatot, győződj meg róla, hogy helyes adatokat adsz meg!

 2. Amennyiben többszöri próbálkozás ellenére sem tudsz fizetni, a bankkártya kibocsátó bank ügyfélszolgálatán érdeklődj. A webshop sikertelen hibaüzenet oldalán található 32 karakterből álló transaction-ID-t továbbítsd bankod ügyfélszolgálatának, hogy segíteni tudjanak.

LEGGYAKRABBAN EZEK AZ ELŐFORDULÓ BANKKÁRTYA PROBLÉMÁK:

 • a bankkártyád nem alkalmas online vásárlásra,

 • nincs fedezet a kártyán,

 • a kártyán biztonsági limit van beállítva

Először ellenőrizd a következőket:

 1. Nézd meg, hogy biztos abban az email fiókodban keresed-e, amit a vásárláskor megadtál

 2. Ellenőrizd email fiókod Promóciós és SPAM (Levélszemét) mappáját is, hátha előzőleg oda küldte a rendszer 


Amennyiben még mindig nem találod a jegyed írj nekünk a jegy@budapestpark.hu email címre és segítünk - Ezekre, a vásárláskor megadott adatokra van szükségünk:

 • melyik koncertre vásároltál jegyet, koncert dátuma

 • vezetéknév, keresztnév

 • e-mail cím

 • tranzakció dátuma és ideje

 

Felhívjuk a figyelmed, hogy ügyfélszolgálatunk 3 napos válaszadási idővel működik, így amennyiben nem kaptál választ tőlünk a koncertig, kérjük, hogy a koncert napján fáradj a helyszíni jegypénztárunkhoz, ahol kollégáink szívesen segítenek.

Sajnos a sikeres jegyvásárlás után nincs lehetőség a jegy árának visszatérítésére.


Tudjuk ajánlani a Ticketswap rendszerét (www.ticketswap.hu), ahol biztonságosan értékesítheted a nem kívánt jegyeid a vásárlást követő 48 óra elteltével.


*Kivételt képez az a pár koncert, mely a jegyértékesítés indulása után elhalasztásra vagy törlésre került. Ha jegyedet az elhalasztás bejelentése előtt vásároltad ezen koncertek valamelyikére, írj nekünk a jegy@budapestpark.hu email címre és felvesszük veled a kapcsolatot.Kiskorúak

A Budapest Park eseményeire - a Pöttömkert kivételével - a belépés 6 éves korig ingyenes. Kiskorúak csak szülői felügyelettel tartózkodhatnak a Budapest Parkban!

6 éves kor alatt eseményeinkre - a Pöttömkert kivételével - ingyenes a belépés.


16 év alatt koncertjeink csak szülői felügyelettel vagy szülő által meghatalmazott nagykorú kíséretében látogathatók. A szülői meghatalmazást itt tudod letölteni.

16-18 év közötti vendégeink előzetesen szülőjük vagy gondviselőjük által kitöltött szülői nyilatkozattal vehetnek részt a koncerteken. A szülői nyilatkozatot ide kattintva találod.


Felhívjuk figyelmed, hogy a Park területén 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak. Hogy 23 óráig kiskorú vendégeink elhagyják a Park területét, az őket kísérő nagykorú felelőssége.

21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba.

A fenti szabály alól kivétel, ha 16-18 év közötti vendégünk szülői kísérettel vesz részt az eseményen.

COVID19 információk

A járványhelyzet javulásának köszönhetően a magyar kormány a védettségi igazolvánnyal kapcsolatos intézkedéseket eltörölte, így - a jelenlegi rendelkezések alapján - a Budapest Park rendezvényei is védettségi igazolvány nélkül látogathatók.

Ajándékutalvány/Utalvány

Mielőtt elkezded a beváltást, készítsd elő az Ajándékutalványod vagy a Koncertjegyed, melyet előzőleg utalvánnyá váltottunk!

 • Első lépésként válaszd ki a koncertet, amire az utalványt szeretnéd felhasználni, illetve azt, hogy hova szóljon a jegyed (küzdőtér, terasz, stb.). 
  Ne ijedj meg, ha a kosárban a teljes jegyárat látod, a vásárlási folyamat második lépésénél tudod fizetőeszközként megadni az utalványt. Az utalvány felhasználásakor kezelési költséget nem számítunk fel újra, így bár az elején a kezelési költség is a kosaradban van, mikor utalványod érvényesíted, törli a rendszer.

 • Az “Add meg az adataidat” lépésnél a fizetőeszközök felett találod a következőt “"Ha van utalványod/több utalványod, itt hozzáadhatod”.

 • Ennél a lépésnél még meggondolhatod magad - az utalvány csak a végső fizetésnél kerül beváltásra.

 • Ha megadtad az utalványt fizetőeszközként, de a végösszeg ennél magasabb, akkor a különbözetet további utalvány megadásával vagy az alatta felsorolt fizetési eszközök bármelyikével tudod kiegyenlíteni.

 • Az utalványt egyszer tudod felhasználni, vagyis ha a jegy, amit vásárolsz, kevesebb, mint az utalvány értéke, a különbözetet sajnos nem tudod “átvinni” egy következő vásárlásra.

 • Egy vásárlás során több, különféle koncertre is tudsz jegyet váltani: ha kiválasztottál egy koncertet, rányomtál a jegynél arra, hogy “megveszem”, a kosaradba kerül. A “Nézd át a kosarad!” menüpontnál tehát még van lehetőséged arra, hogy tovább szemezgess a koncertek közül a “Programok és jegyvásárlás” menüpontra kattintással. Itt ha kiválasztottál egy másik koncertet, és ott újból a “megveszem” gombra kattintasz, a kosaradban minden tételt látni fogsz!

 • Az utalvány kódja: ez az a karakterlánc, amit az utalványodon/régi koncertjegyeden találsz, a vonalkód vagy a QR kód alatt.

 • Az összetéveszthető karakterek miatt javasoljuk, a kódot telefonod kamerájával olvasd be vagy egyszerűen a pdf formátumú jegyedről kimásolva add meg!

Az Ajándékutalványod/Régi koncertjegyed tehát érvénytelenné vált. Az új koncertjegyedet/koncertidet emailben küldjük a vásárláskor megadott email címre. Kérünk, ezt őrizd meg és hozd magaddal a koncert napján. 

 

Az Ajándékutalványt/Utalványt a megvásárlástól/ a koncertjegy utalvánnyá váltásának napjától számítva a következő naptári év végéig van lehetőséged felhasználni. 
Kivételt képeznek a 2020-ban megvásárolt utalványok. A 2020-as és 2021-es évben vásárolt utalványok egyaránt beválthatók 2022.12.31-ig.

Ha kérdésed van, kérünk, írj a jegy@budapestpark.hu címre, ahol nagyon szívesen segítünk!

Részletes szabályzatunkat itt olvashatod el. 

Az utalványok többcélú utalványok (fizetőeszközök), ezért a jelenleg hatályos jogszabályok szerint nem az utalványok megvásárlásakor, hanem azok termékre (belépőjegyre) való beváltásakor küldünk erről számlát vagy nyugtát. Az utalvány megvásárlásakor  egyéb számviteli bizonylat ("bevételi bizonylat") kerül kiállításra, amit a vásárló számára elektronikus úton megküldünk. A jogalkotó (Magyar Országgyűlés) azt az esetet zárta ki így, hogy az utalványról, majd később az értékére vásárolt termékről, - azaz egy összegről - két vagy akár több számlát is ki lehessen állítani.

Amennyiben olyan koncertre volt jegyed, ami a COVID19 járványügyi intézkedések következtében vagy egyéb okból az eredeti dátumhoz képest más dátumon került megrendezésre, de az új dátum nem volt megfelelő számodra, lehetőséged volt koncertjegyedet utalványra váltani a dátumváltozás bejelentésétől számított 30 napon belül. 

Az utalványok iránt beküldött igények feldolgozása lezárult, az utalványosításról e-mailben tájékoztattuk az igénylőt. A korábban megváltott koncertjegy működik utalványként, amit 2022. december 31-ig tudsz felhasználni. Az utalványt a korábban megváltott jegyed/jegyeid árának összegéig tudod érvényesíteni, bármelyik következő jegyvásárlásod alkalmával (a honlapunkon vagy nyitvatartási időben személyesen a jegypénztárban).
Az utalvány felhasználásakor kezelési költséget nem számítunk fel újra.

Részletes információt (pl. a számlázással kapcsolatban) Visszatérítési szabályzatunkban találsz. A Park Visszatérítési Szabályzatát itt olvashatod el: https://www.budapestpark.hu/pages/visszateritesi-szabalyzat

Sajtó/Partneri/Egyéb megkeresések

Sajtó megkeresésekkel kapcsolatban a sajto@budapestpark.hu email címen keresztül tudod felvenni illetékes kollégánkkal a kapcsolatot.

Szívesen leszünk a színpad a nagy napodon :) Írj a sales@budapestpark.hu email címre és segítünk.

Örülünk, ha hozzánk jöttök bulizni, promózni. Írj nekünk a sales@budapestpark.hu email címre és segítünk megszervezni.

Hoppá

Sajnos nincs rá lehetőség, megértésed köszönjük!