Carson Coma

support: Bilderbuch
Carson Coma - Budapest Park
2024.  szeptember 20. péntekKapunyitás 17:00 Koncertek Jegyek

Koncert infó

szevasztok haverjaink, visszatérünk a gyökerekhez, azaz 2024 sem maradhat Parkos Carson Coma nélkül! ismét önálló koncerttel, régi és új dalokkal, szokásosan óriási rokkolással és stenkkel érkezünk, a zenei kalácshoz elengedhetetlen hozzávalót pedig ismét hozzuk magunkkal:

egy jó adag szeretettel érkezünk hozzátok <3

 

a jegyvásárlás 15-én, hétfőn dörren, addig is minden jót kíván,

Ati, Barni, Bálint, Giorgio, Peti és Zsoma

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Bővebben

 

Küzdőtér

 • Early bird (1000 db): 5 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Limitált elővét (2024.09.12-ig): 7 999 Ft
 • Normál ár: 9 999 Ft

Terasz jegyek

 • Mastercard (bal) első terasz: 15 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Mastercard (bal) középső terasz: 15 999 Ft
 • Hoppá (jobb) középső terasz: 15 999 Ft
 • Raiffeisen Yelloo Terasz: 15 999 Ft

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/index.php/events/carson-coma-20240920

Jegyinformáció:

 • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
 • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
 • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el. 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Válaszd ki, hova szóljon a jegyed!

A jegyet 4% kezelési költség terheli. Részletes tájékoztatás a jegyválasztó felületen. A foglalást bármelyik lépésben leállíthatod.
Limitált elővét (2024.09.12-ig)

 • 7 999 Ft
+320 Ft kezelési költség
Mastercard (bal) középső terasz
Normál ár
 • 15 999 Ft
+640 Ft kezelési költség
Hoppá (jobb) középső terasz
Normál ár
 • 15 999 Ft
+640 Ft kezelési költség
Raiffeisen Yelloo Terasz
Normál ár
 • 15 999 Ft
+640 Ft kezelési költség
Mastercard (bal) első terasz
Normál ár
 • 15 999 Ft

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!