Mit kell tudni a RePohár rendszerről?

A Budapest Parkban az italodat RePoharakba töltjük. 

Az elmúlt évek alatt összegyűjtött tapasztalatok alapján olyan repohárrendszert választottunk, ami a környezettudatosság mellett a vendégélményt is a legmegfelelőbb módon támogatja. 

RePohár szolgáltató partnerünk 2023-ban a Cup Revolution Kft.

Az idei évben több opció közül tudsz választani: 1. fizikai token, 2. digitális token, 3. kölcsönpohár funkció

 

Fizikai token használata

A pultnál megvásárolt italodhoz egyszeri pohárdíjat számolunk fel, melynek összege 500 Ft. Ezután, az üres RevoCup poharadat minden alkalommal tiszta pohárra, amennyiben pedig nincs már rá szükséged, akkor tokenre cserélik a pultban, melyet később az összes Cup Revolution partnernél RevoCupra válthatsz.

Ha már rendelkezel RevoCup újrahasználható pohárral vagy tokennel, akkor poharadat vagy tokenedet azonnal tiszta pohárra cseréljük.

Az egyszeri pohárdíj tehát tényleg egyszeri – csak ne hagyd otthon a tokent/poharat! 

 

Revo token alkalmazás - Digitális token

Hogy biztos mindig nálad legyen a token, töltsd le telefonodra a Revo Token alkalmazást, így repoharadat digitális tokenre válthatod.

A  RevoToken  egy mobilapplikáció, ami megoldást kínál arra is, hogy meglévő Cup Revolution tokenjeidet digitalizáld, így többé nem hagyod otthon és nem veszíted el őket! (Az applikációt keresd az App Store-ban és a Play áruházban.)

Digitalizálás: a fizikai tokeneket add le a pultban és NFC érintéssel, vagy a QR kód beolvasásával digitalizálhatod őket a kihelyezett eszközök segítségével. Ebben a pultban dolgozó kollégák segítségedre lesznek.

Az applikáción belül arra is lehetőséged van, hogy digitalizált tokenjeidet elküld egy másik felhasználó részére.

 

Kölcsönpohár funkció

A Revo Token mobilapplikáció “Kölcsönpohár” funkciójával díjmentesen igényelhetsz poharat a Cup Revolution rendszerében. Ha a kiváltást követő 72 órán belül leadod kölcsönpoharad (repoharad) bármely Cup Revolution partnernél, a pohár használat számodra teljesen ingyenes.

Ha a kiváltott kölcsönpoharat nem sikerül leadnod 72 órán belül, a regisztrált bankkártyádról kifizetésre kerül a pohár díja (500 Ft). Később az így megvásárolt poharat fizikai vagy digitális tokenre válthatod.  

A Cup Revolution partnerek listája ezen a linken lejjebb görgetve található: https://cuprevolution.hu/b2c#holvan

Még több info itt:https://cuprevolution.eu/b2c/gyik

Ha Parkos piros tokened van: a piros tokenért cserébe is tudunk adni poharat, a visszaváltásnál pedig Cup Revolution tokent adunk vissza, amit tudsz használni a Cup Revolution összes partnerénél. A Parkos tokent csak a Budapest Parkban tudod pohárra váltani.

Felhívjuk a figyelmed, hogy sérült, további használatra alkalmatlan poharakat nem áll módunkban tiszta pohárra vagy tokenre cserélni, azonban kérjük, hogy add le azokat valamelyik pultban annak érdekében, hogy újrahasznosításukról gondoskodhassunk! Köszönjük!

Az elhagyott pohárért nem tudunk felelősséget vállalni.

A NÉBIH előírásoknak megfelelően kizárólag új, tiszta pohárban adhatjuk ki az italodat.

Tokent, repoharat pénzre nem váltunk vissza. Ha nem szeretnél fizetni a pohárért, használd a Revo Token mobilapplikáció Kölcsönpohár funkcióját!